Nejste přihlášen/a.
čau chtěl bych se zeptat jak moc velký spoiler je na auto legální. mám na mysli třeba něco takového
Já moc dobře vím jak to ve světě chodí. Jen jsem se slušně zeptal, a chtěl jsem slušnou normální odpověď. Ne blbosti které tu posíláš
Jde vidět, že asi právě ty jsi zakoplexované dítě co potřebuje psát blbosti když se někdo na něco zeptá. Dost pravděpodobně mám řidičák delší dobu než ty. Jestli máš nějaký problém s tím že se neumíš chovat a normálně poradit, nebo když nevíš tak radši držet hubu. Tak nebuď na této poradně, a zajdi si radši k psychiatrovi děkuji.
A na jaké auto to chceš? Na fobii HaŤaPku? pak to bude jistě "okrasa" -jako když dáš praseti vestu.pokud na nějaký supersport to není třeba-ty mají spojlery integrované !
Jinak pokud chceš nějaký spojler tak musí být HOMOLOGOVANÝ,musí mít atest! Podíej se třeba na tuning.sk-třeba se tam dozvíš víc než zde.
Jednoduché, musíš sehnat schválený výrobek-v tomto případě asi tedy přímo od nissanu,ale nemá tento model taky něco takovéhointegrovaného a funguje to dle rychlosti?
Nebude od věci si zopakovat postihy za překročení rychlosti. Pak křídlo ztrácí naprosto smysl a jsou to vyhozené peníze. Je zvláštní že každý, kdo má nějak takto ozdobené auto jezdí jak blázen, předjíždí za každou cenu. To je nějaký komplex méněcennosti nebo co?
Nějaký komplex to jistě je..
Ale problém je, že špatné křídlo nefunguje nikdy (tedy až na zvýšenou spotřebu paliva)..a to dobré až tak od 160km/h..a když už tam tu parádu má, tak prostě MUSÍ jezdit rychle..
křídlo musí být schváleno a pokud mění rozměry vozidla, musí být změna rozměrů také uvedena v TP...znamená to bud sehnat křídlo s homologací, řádnmě upevnit a pokud mění rozmry vozidla, doložit jre na ú=uřad protkolem z STK...pokud to rozěmnry nem,ění, bud ehekldat homio,loogaci a kontorlovat řídn é upevnená techjnik při každé STK...
Samozřejmě namontovat lze cokolliv, tím také upozorňuji na špatně formulovanou otázku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.