Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupování auta, co a jak

Od: dados odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Budu si kupovat auto, tak se chci zeptat, co se dělá po tom, jak napíšu prodejci, že mám zájem. Zajímá mě všechno to papírování(přepisování) co a jak. Mám si vzít vlastní kupní smlouvu? Kdyžtak nějaké vaše rady. Jsem v tomto úplny laik.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Prolustruj známé a příbuzné a najdi mezi nimi někoho, kdo se v tom vyzná. Jinak jsi na nejlepší cestě k tomu, aby sis dobře naběhl. Tady ti můžu napsat román o kupování auta a stejně ti bude k ničemu, protože nedokáže operativně reagovat na návrhy, připomínky a přesvědčování prodejce, který dosáhne toho, že koupíš za slušný peníz akorát šrot.

Lajkovi tvého typu šikovný prodejce prodá vše, čeho sebude chtít zbavit. A ty spláčeš nad výdělkem.

mathew
hodnocení

3x

Jak píše satam. Můžeme ti tu napsat celou stránku toho jak postupovat, ale bude to marné protože vzhledem k úrovni dotazu to stejně zvoráš;) Takže nejlepší co můžeš udělat je vzít sebou někoho, kdo se v tom vyzná

hodnocení

0x

Kupní smlouvu neber prodejce je profík chce prodat má všechno nachystáno*smich* pochopil jsem že to chceš koupit nové ze salonů?*smich* jak se někdo takhle ptá tahle odpovídám

dados
hodnocení

Ze salonu né, z bazaru, například na sauto.cz od soukromníka třeba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]