Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. mám levné auto. Zakoupené jako nové. Je to fajn, když vám slouží a nejezdíte do opravny. Ale...Jelikož má slabý motor, musí se do otáček, aby to jelo (55kW). Jelikož bylo levné, v otáčkách řve. A protože mám rád poslech hudby, principiálně blokuju přístup nežádoucích zvuků do uší, aby odpočívaly. Otázka zní: Za volantem nasazené špunty do uší, tak napůl, trochu v reálu, trochu uzavřený. Co myslíte? Pozn: Na lepší auto nemám.
11x
Také mám malé auto -obsah1,1l. V otáčkách neřve,protože umím řadit. To není autem ale šoférem.Pokud jsi chodil do autoškoly a prošel testy tak jistě víš že musíš sledovat i vjemy okolo. Neuslyšíš houkání-sirény bezpečnostních složek,sanitky ap.Můj názor: ŘP by jsi měl dostat až dospěješ.
Na hloupou otázku jednoduchá a snad i pro někoho hloupá odpověď. A teď do mě.![]()
a výrok "V otáčkách nerve, protože umím radit" je už úplný nesmysl.jaky ma vliv řazení na hlučnost motoru ve vysokých otáčkách?
Ale třeba mi to vysvětlite...
5x
Ano, hluchá osoba (či dokonce hluchoněmá) může řídit automobil (a dokonce na to existuje i označení).
Ovšem špunty v uších v autě...a řev 55kW motoru, to tedy musí být vůz...
P.S.: a v některých státech hluchá osoba řidit auto nesmí..(26 států a světě).
No co Dacia 1,2, nebudu to krýt. Do 3000ot/ to nejede. (do kopce) Možná by to chtělo kontrolu v servisu.
3x
Ano může.Ale to,že Vám auto ve vyšších otáčkách řve je buďto nějaká závada (nejčastěji výfuk) nebo ta nejhorší porucha-dil mezi opěradlem a volantem.
PS malý p106 1,1 se 40 kW a plně obsazený neřve ani ve vyšších otáčkách, je skle samozřejmé, že je pak hlučnější.Sluchatka nebo špunty ,mimo naslouchátek ,NE, jednou jsem to zkoušel-resume =ani jako cyklista,jako chodec a jako řidič už vůbec ne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.