Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi. mám levné auto. Zakoupené jako nové. Je to fajn, když vám slouží a nejezdíte do opravny. Ale...Jelikož má slabý motor, musí se do otáček, aby to jelo (55kW). Jelikož bylo levné, v otáčkách řve. A protože mám rád poslech hudby, principiálně blokuju přístup nežádoucích zvuků do uší, aby odpočívaly. Otázka zní: Za volantem nasazené špunty do uší, tak napůl, trochu v reálu, trochu uzavřený. Co myslíte? Pozn: Na lepší auto nemám.
Také mám malé auto -obsah1,1l. V otáčkách neřve,protože umím řadit. To není autem ale šoférem.Pokud jsi chodil do autoškoly a prošel testy tak jistě víš že musíš sledovat i vjemy okolo. Neuslyšíš houkání-sirény bezpečnostních složek,sanitky ap.Můj názor: ŘP by jsi měl dostat až dospěješ.
Na hloupou otázku jednoduchá a snad i pro někoho hloupá odpověď. A teď do mě.
Ano, hluchá osoba (či dokonce hluchoněmá) může řídit automobil (a dokonce na to existuje i označení).
Ovšem špunty v uších v autě...a řev 55kW motoru, to tedy musí být vůz...
P.S.: a v některých státech hluchá osoba řidit auto nesmí..(26 států a světě).
No co Dacia 1,2, nebudu to krýt. Do 3000ot/ to nejede. (do kopce) Možná by to chtělo kontrolu v servisu.
Ano může.Ale to,že Vám auto ve vyšších otáčkách řve je buďto nějaká závada (nejčastěji výfuk) nebo ta nejhorší porucha-dil mezi opěradlem a volantem.
PS malý p106 1,1 se 40 kW a plně obsazený neřve ani ve vyšších otáčkách, je skle samozřejmé, že je pak hlučnější.Sluchatka nebo špunty ,mimo naslouchátek ,NE, jednou jsem to zkoušel-resume =ani jako cyklista,jako chodec a jako řidič už vůbec ne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.