Cau,mam dotaz pri tankovani se mi stane to ze se tankovani prerusi jako kdyz bych mel plnou nadrz,musim tankovaci pistol jen zle hka zmacknout aby se benzin tankoval pomalu a kdyz zmacknu vic prerusi se,je to uz asi po desate na vice benzinkach,mam nadrz zavzdusnenou nebo co se deje? Punto 1,2 rv. 2003. Diky moc.
Pokud to dřív vnedělalo tak jdi po odvzdušnění nádrže.. Pokud i dřív, tak taky, nebo pomůže vychytat polohu pistole - povytáhnout, naklonit, natočit. Na prvním puntu mi takhle vypínala na některých pistolích při hodně šumivý naftě a nejvíc na to pomohlo trochu povytáhnout a natočit o 30°, pak to jelo na skoro plný průtok, (ale naplno už vypla, tak pojistka páky nešla zacvaknout).. Punto 2FL v pohodě (nafta)
Punta to prý dělaj často, údajně hlavní příčina je v pistoli, vedlejší v konstrukci hrdla nádrže na Puntu.. Dělá to víc značek...
expl1cit
Já mám Octavia II Fl a tankuju jen naftu na benzině a občas se mi to tky stane, že se mi při plném vsunutí tankování zastaví a musím trochu povytáhnout, pak už v pohodě
Moje zkušenost z více aut je taková, že občas se to stane. Tedy i u prázdné nádrže kam nateklo zatím jen 5 litrů to najednou vypne a musím znovu pistoli zmáčknout ať to zase jede samo. Přisuzuji to buď malému/velkému zasunutí pistole či spíše pěnivosti paliva. Většinou totiž cítím palivo když mi to náhle vypne ale běžně palivo necítím.
Mohlo by to být ucpané odvzdušenění nádrže, ale záleží to taky na autu obecně a na tom, jak mají seřízeno to vypínání. Někdy pomůže najít vhodnou polohu pistole, konkrétně u jednoho auta mi pomáhalo ji tlačit doprava.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.