Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření rychlosti policií

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Může policie měřit rychlost v úseku osazeném přenosnými dopravními značkami?

Předpokládám, že ano.

Kolem obce kam jezdím vede silnice 2 třídy do další obce, ale ty obce jsou také spojeny silnicí třetí třídy.

Asi v délce 1.5 kilometru na té silnici druhé třídy byla dána přenosná dopravní značka A8 a k ní B2B ( nebezpečí smyku + omezení 50 km ). Ale když jsem v tom úseku jel za další cca 4 hodiny tak ta přenosná dopraní značka byla převrácená v příkopu vedle silnice.- bylo to ve směru do obce.

A nyní teoreticky kdyby tam aktivně začali měřit, tak by řidičům naměřili místo 50 km/h 90 km/h.

Oni by projeli kolem 50 - tky ale za určitý čas by na 50 - tce řidiči jeli 90 - tkou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
A Vy se řídíte značkou vyvrácenou někde ve škarpě?Já tedy ne a to jezdím poměrně poctivě.
hodnocení

Poprvé jsem zpomalil na 50 - když tam stála a podruhé jsem zůstal na 90 -tce.

hodnocení

1x

Ano, může měřit.

Ve Vašem případě by šlo o dokazování. Třeba logické a jednoduché, páč sdělíte, tam značka nebyla. Co jiného chcete řešit?

hodnocení

To právě jsem si myslel.

To jsou ty teoretické dotazy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]