Nejste přihlášen/a.
Jak lze vyřešit poslouchání hudby v autě Citroen c4 (rok výroby 2008). Chtěli bysme poslouchat hudbu z telefonu, propojit to kabelem a nebo přes Bluetooth. Ale Bluetooth v autě není a kabel není kam dát. Jediné co nám jde, je to, že si pouštíme písničky přes CD. Jenže to jde pouze přes originální CD. Originální stojí 500kč , takže se to pěkně prodraží, když máme rádi a poslouháme několik zpěváků. Jak to lze vyřešit, aby jsme mohli telefon propojit s autem? Slyšela jsem něco o rádiu, které by se tam zabudovalo a mělo by v sobě i tu zástrčku na kabel. Ale já se v autech nevyznám. Přikládám foto, jak auto vypadá zevnitř. Díky za rady.
neřešitelný problém? to AR umí hrát pálenky a nikoliv jen "originání cd" svou hudbu si vypalte na CD ve formátu MP3,šoupněte do cédačka a poslouchejte.Hledáte problém kde není!
Jo a ještě, když mám naladěnu tu párovací FM frekvenci, přepne radiopřijímač při zvoleném TA na vysílání dopravních informací? A v neposlední řadě, když bude mít blízko jedoucí vozidlo stejné zařízení na totožné frekvenci, znamená to, že se budeme rušit nebo vstupovat např do telefonních BT hovorů?
Nejde mi ani tak o kvalitu hudby, to bych si vypálil na cedlo lepší formát, ale spíše o spárování s telefonem kvůli hovorům a hlasu navigace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.