Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak lze vyřešit poslouchání hudby v autě Citroen c4 - propojení s mobilem

Od: manickadudova odpovědí: 12 změna:

Jak lze vyřešit poslouchání hudby v autě Citroen c4 (rok výroby 2008). Chtěli bysme poslouchat hudbu z telefonu, propojit to kabelem a nebo přes Bluetooth. Ale Bluetooth v autě není a kabel není kam dát. Jediné co nám jde, je to, že si pouštíme písničky přes CD. Jenže to jde pouze přes originální CD. Originální stojí 500kč , takže se to pěkně prodraží, když máme rádi a poslouháme několik zpěváků. Jak to lze vyřešit, aby jsme mohli telefon propojit s autem? Slyšela jsem něco o rádiu, které by se tam zabudovalo a mělo by v sobě i tu zástrčku na kabel. Ale já se v autech nevyznám. Přikládám foto, jak auto vypadá zevnitř. Díky za rady.

Jak lze vyřešit poslouchání hudby v autě Citroen c4 - propojení s mobilem

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

neřešitelný problém? to AR umí hrát pálenky a nikoliv jen "originání cd" svou hudbu si vypalte na CD ve formátu MP3,šoupněte do cédačka a poslouchejte.Hledáte problém kde není!

Cédé už není IN. Teď frčí blůtů konektivita*. Seš sto let za opicema čéče *smich*

*I když stojí za h*vno.

No jo máš asi pravdu jednoduchý starší řešení je špatné asi .Neměli si kupovat obyčejnou C4 od citroenu, ale rovnou něco od fauví-to jistě umí daleko víc než jen BT.

hodnocení

3x
Kupte si FM transmitter s bluetooth,zapojte ho do zdířky zapalovače, spárujte s mobilem a hrajete přes rádio,nebo jestli máte písničky na SD kartě nebo flešce tak jí dáte do toho transmitteru a poslouchate
doplněno 14.07.20 14:59: Na rádiu a transmitteru si musíte naladit stejnou frekvenci, já mám 87.5

Aha. Taky bych to rád řešil a tato informace je pro mě novinkou, díky. Je to spolehlivé? Nepadá to?

Jo a ještě, když mám naladěnu tu párovací FM frekvenci, přepne radiopřijímač při zvoleném TA na vysílání dopravních informací? A v neposlední řadě, když bude mít blízko jedoucí vozidlo stejné zařízení na totožné frekvenci, znamená to, že se budeme rušit nebo vstupovat např do telefonních BT hovorů?

expl1cit
Používám to taky, naladíš transmitter i radio na frekvenci 108 FM a jedeš, akorát teda občas ta kvalita zvuku nemusí být úplně ideální a šumí to, ale vyjde to levněji, než si do auta montovat rádio s Bluetooth.
Je to spolehlivé, nepadá to.ty dopravní informace,tak to nemám vyzkoušeno,ale když vám přijde na mobil hovor,prijmete ho tím FM transmitterem a poslech hudby se automaticky přeruší a v rádiu poslouchate hovor.a mi to nešumí.musite najít takovou frekvenci kde nevysílá žádné rádio,u mě 87.5.

Nejde mi ani tak o kvalitu hudby, to bych si vypálil na cedlo lepší formát, ale spíše o spárování s telefonem kvůli hovorům a hlasu navigace.

Pouzival to tatka a jeden mam taky.
- kvalita nic moc, ale hodne zalezi na transmitteru, muzes za nej dat taky tolik co by te stalo radio s BT
- pokud jedes dal tak se to muze stat, ze ti to nekde nejaka stanice bude rusit
- dosah je maly alespon u tech testovanych, zkousel jsem si hodit frekvenci kterou mel tatka a ve svem aute jsem to nenaladil
- u tazatele bych radeji resil vypalenym cd a nebo mrknout na vstup do radia- pres jack a propojit pak z mobilu pres sluchatkovy vystup
- obecne lze transmitter pouzivat, zazraky vsak necekejte

motak
hodnocení

2x
Na obrázku CD prehravac umi mp3, to vaše taky?

hodnocení

1x

Je tedy pravda, že nevím, jestli v C4, ale v C5 2007 je pod sedadlem spolujezdce changer a v něm 6CD. A autorádio bere CD s MP3, takže místa na hudbu docela dost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]