Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 1 2003, stropní světlo

Od: svetilko odpovědí: 4 změna:

Ahoj,
šlo by do tohodle auta dát nějaké led světlo? Má někdo vyzkoušené co opravdu funguje?
V základu je tam to žluté co svítí fakt málo *smich*
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je tam určitě nějaká běžná žárovka, která má LED ekvivalent. Tak navštiv prodejce LED žárovek a kup náhradu. Například led-tech.cz/...

Já jsem nahradil všecha interní - i v kastlíku, v zavazadlovém prostoru a tak. Tyhle LED žárovky jsou dělané tak, že nezávisí na polaritě, takže nemusíš bádat nad tím jak ji zasunout.

svetilko
hodnocení

v kufru mi to uz ani nesviti :D. Cetl jsem hodne forum atd, ale moc se mi s tím nic dělat asi nechce

Kufry combíků mají přípravu an dvě světla. Vpravo je jen krytka a vložíš tam místo ní tohle.

autodily-stancl.cz/...

Hatchbacky to mají v koberci s kovovým rámečkem.

Pokud se stím nechceš moc dělat, jak píšeš, tak mě se nechce sem dávat kompletní seznam všech dílů s čísly. Nazdar *dril*

hodnocení

0x

Jestli máš výbavu klasic s jednou žárovkou, tak tam dej světlo na 3 žárovky nebo na 4 z passatu.

duckduckgo.com/...

fabiaauto.cz/...

Fabia 1 2003, stropní světlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]