Dobrý den, Mám menší takový problém... A tím je, že se blíží zkoušky v autoškole a jak to tak bývá, tak už jde na mě strach... :-/ Nebojím se nějak těch otázek, ze kterých musíte mít alespoň 43 bodů. Ty si zkouším každý den, ale bojím se na opravdovou jízdu s komisařem. Bojím se, že se třeba nekouknu jednou do pravé strany, nedání přednosti v jízdě, no prostě ty nejhorší myšlenky, co můžete udělat před komisařem. Samozřejmě vím, že to můžete X krát opakovat, ale chci to už mít za sebou. A proto se chci zeptat, jak to probíhá? Vždy komisař řekne včas, kdy odbočit, kam jet, ATD...? Samozřejmě vím, že třeba "Až to půjde, tak odbočte doprava" a já budu muset koukat na značky, protože tam někde určitě ihned doprava jet nepůjde. Děkuji.
Já když dělal jízdy tak jsem měl kliku na cas, akorát ve spicce. Byli sme rádi když sme za 30 min objeli par bloku a byl konec. Holt dopravní špička v pze si nevybírá. Ale zas jsem si vybral slabší chvilku u testu, který jsem neudělal o bod. Na druhý pokus za plný. Pripadny neúspěch není konec. Ja se snažím z neúspěchu poučit a pracovat na sobě. A pro odlehčenou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.