Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Clio 2, 1.2 43kw, Stale sviti kontrolka motoru

Od: jaroslavii odpovědí: 2 změna:
Zdravim. Vazeni, stale mi sviti kontrolka motoru a vraci se. Na diagnostice to hlasi chybu P0325 cidlo klepani, zkrat, preruseny obvod. Vymenil jsem cidlo klepani, zkontroloval stenu motoru, byla cista, utah́l moment.klicem na 22, chyba se vymazala a po cca 30km se vratila, vymenil jsem stineny kabel, co vede do ridici jednotky a dal novy konektor k cidlu, po cca 30km se kontrolka rozsvitila znovu, uz fakt nevim. Prosim poradte. Nemohly preskocit rozvody nebo je neco v motoru jineho, nejaky hluk, co vadi tomu senzoru, motor jde jinak normalne tise. Nerozumim tomu. Dekuji za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ona tato závada nemusí znamet že je vadný snímač, ale , že je závada v systému spalování... Zkus vyjet benzín a natankovat někde jinde... To jsem se dočetl na francouzkém Clio fóru, ale podobnou zkušenost mám ze života a setkal jsem se s tím třeba u Opla... .

jaroslavii
hodnocení

Dekuji za odpoved. Zkusim to. Vyjet nadrz a natankovat treba natural 98. Tohle uz bude jedna z poslednich zkousek. Uz me fakt nic nenapada. Jeste se kouknu na motor, jestli nekde neco neni volneho, ze by to snimac klepani slysel a vyhodil to jako chybu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]