Zdravim. Vazeni, stale mi sviti kontrolka motoru a vraci se. Na diagnostice to hlasi chybu P0325 cidlo klepani, zkrat, preruseny obvod. Vymenil jsem cidlo klepani, zkontroloval stenu motoru, byla cista, utah́l moment.klicem na 22, chyba se vymazala a po cca 30km se vratila, vymenil jsem stineny kabel, co vede do ridici jednotky a dal novy konektor k cidlu, po cca 30km se kontrolka rozsvitila znovu, uz fakt nevim. Prosim poradte. Nemohly preskocit rozvody nebo je neco v motoru jineho, nejaky hluk, co vadi tomu senzoru, motor jde jinak normalne tise. Nerozumim tomu. Dekuji za radu.
Ona tato závada nemusí znamet že je vadný snímač, ale , že je závada v systému spalování... Zkus vyjet benzín a natankovat někde jinde... To jsem se dočetl na francouzkém Clio fóru, ale podobnou zkušenost mám ze života a setkal jsem se s tím třeba u Opla... .
Dekuji za odpoved. Zkusim to. Vyjet nadrz a natankovat treba natural 98. Tohle uz bude jedna z poslednich zkousek. Uz me fakt nic nenapada. Jeste se kouknu na motor, jestli nekde neco neni volneho, ze by to snimac klepani slysel a vyhodil to jako chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.