Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zločinec mi autem zdemoloval plot, sloupky, bránu od plotu, vrata od garáže. Auto nechal na místě a utekl. Auto je pojištěné a má i pojistku na způsobené škody, moje nemovitost je také pojištěná vše u Kooperativy. Pojišťovna mi vyplatila naprosto nevyhovující částku a nedbá na odvolání. Již měsíc a půl žiji v sutinách a nemohu vjet do garáže. Jak mám, prosím , postupovat? Velice Vám děkuji za odpověď. Jiřina Schořová
Objednejte si firmu, nechte to udělat, fakturu předložte k proplacení.
Pořizujte si fotodokumentaci.
Počítejte s tím, že pokud to nebude uvedeno do původního stavu ale zhodnotíte to, budete se na tom finančně podílet.
podle toho co píšete potřebujete solidního právníka, sama to nedátete
co je nevyhovující částka? najměte si soudního znalce z oboru který vyčíslí škodu , o částku za posudek a náklady na advokáte a úhradu skutečné škody se budete s pojištovnou soudit, stěžovat si můžete na lampárně, teoreticky ze zákona vykonává dozor nad pojistným trhem ČNB a v něčem i Ministerstvo financí ale ze zákona neřeší podobné spory..k tomu máme soudy...to co řeší je v zákoně o čnb a to si můžete přečíst sama
Paní Schorová, zkuste se obrátit o radu resp pomoc na bezplatnou právní poradnu, určitě ve vašem okrese nějaká je. Bezplatné právní poradny mají i některé charity. Případně napište, kde bydlíte. A obraťte se i na ombusmana Asociace pojišťoven České republiky: ombudsmancap.cz/... Pokud by to ještě nestačilo, napište mi vnitřní poštou, zkusím zjistit další možnosti. Přeji Vám, a věřím v něj, úspěch!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.