Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada identifikačního štítku vozidla

Od: acs22® odpovědí: 7 změna:

Zdravím prosím o radu před cestou na stk mi byl poškozen v servisu při lakování omylem štítek samolepící,který je umístěn na sloupku po otevření dveří spolujezce.

Na STK jsem byl odkázán na výrobce tedy Mazdu,aby mě vystavili tento náhradní štítek,ale po kontaktování Mazdy mi bylo sděleno,že náhradní identifikační štítky výrobce Mazda nedodává a že mi měli na stk či úřadě poradit možnosti náhrady.

Má někdo s tímto zkušenost kde si nechat vyrobit tento samolepící štítek,aby na stk s tím neměli problém?
Velice děkuji za rady

Náhrada identifikačního štítku vozidla

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

2x

vyrobí to kterékoliv grafické studio...úřad ze zákona podobné služby neposkytuje

kovové štítky vyrobí např. www.buchtara.cz

mimochodem, nechápu ta hloupé náfuky, zastupující velkou světovou značku..kdo jiný by to mělm řešit...dělají značce dobré jméno...

hodnocení

Ano také si případám jako horký brambor si mě přehazují,tento štítek je ale samolepící schovaný na sloupku u spolujezce a ne ten kovový hlavní u motoru.Zkusím grafické studio,já jsem si jej fotil naštěstí před poškozením kvůli správnému kodu barvy pro opravu lakováním.Děkuji

hodnocení

2x

Při nehodě nebo poškození takový štítek nově vyrobí sama automobilka. Vlastní zkušenost u Škody.

doplněno 07.07.20 21:38:

*smich*

asd1

Mazda ho vyfakovala (u tak solidního prodejce si chceš koupit auto...). Má štěstí že ho má vyfocenej = půjde to snadno vyrobit... Teoreticky by stačilo vytisknout na papír a přelepit páskou *smich*

hodnocení

Ano Mazda od toho dala ruce pryč,že to není jejich starost,že mi tedy měli poradit na stk a tam mě odkázali na výrobce,že je to tak bežné u jiných značek viz ŠKODA,já tam volal i psal na podporu Mazdy ČR.Možná jsem měl napsat na Německé zastoupení v tom českém jsou ještě neochotní jako by je majitel Mazdy pomalu obtěžoval,že něco potřebuje...

xenofob
hodnocení

2x

Jsou to tito?

Ing. Plesinger (bývalý pracovník MDCR)

Ing.Machač

------------------------------------------------------

jmachac@mazdaeur.com

josef.plessinger@scc.cz.com

hodnocení

Ne napsali mi normálně z emailu Info_cz@mazdaeur.com ze zákaznického centra.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]