Mám tu teď jedny originální Alu disky z Felicie a dost mne vytočilo, že mají středové záslepky o vnějším průměru 54mm, tedy o 2 mm méně než záslepky na kola z Felicia mystery! Sice jsem našel nové záslepky 54 mm, ale bez nálepky. To nemůžou ve škodovce vyrábět záslepky pro jeden vůz standardně v jednom rozměru? Potřebuji proto nové nálepky škoda o průměru 52mm, 50mm nebo i menší (ty by už asi byly moc mrňavé). Nálepky musí být rovné. Víte o něčem? Popřípadě dají se nálepky o průměru 56mm oříznout na 52mm?
Viděl jsem, jak v autorizovaném servisu na tyhle krytky lepili různé "samolepky", tedy poptej se v "autorizáku" nebo další možnost je objet pár vrakovišť jestli tam nemají přesně ty, co potřebuješ. Můžeš skouknout i inzerci, případně vložit poptávku po nich. Že se od jisté doby v Mladé Boleslavi vyrábí víceméně zbastleniny, které se dají použít jen pro daný typ vozu, za to můžou konstruktéři/management. U Škoda 1000MB, 100, 110, 105, 120, 125 a 130+Rapid se používala stejná brzdová prasátka. U Favorita a Felicie už byly dva druhy prasátek. Nevím jak je to u novějších modelů a typů..
Na vrakovišti žádné nové nálepky nenaleznu. Čína vyrábí nálepky škoda na obrázku o rozměru 56mm. Menší teď nedělají. Pokud se mi nepodaří tyto nálepky oříznout na 52mm, koupím buď asi černou nálepku 52mm anebo záslepku nastříkám v barvě disku. Koneckonců tam být žádné logo nemusí. Ale je to škoda.
olinl
Na vrakovišti by mohli mít ty záslepky ne samolepky, špatně jsem to napsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.