Nejste přihlášen/a.
Doporučíte mi nějakého motoráře, který by vyměnil na V8 motoru 2 vložky válců, a poskládal spodek motoru? Hledám někoho, komu když řeknu, že potřebuji vyměnit 2 vložky válců a přeměřit klikovku + ojnice, tak toto udělá, a né že jen vymění vložky a řekne že vše je určitě v tolerancích, ale žádné hodnoty už z něj nedostanu - tedy nějakého seriozniho a pečlivého motoráře.
Já být šikovný motorář, tak když přijde zákazník s tím, že chce vyměnit 2 vložky válců a přeměřit klikovku a ojnice, tak to neudělám a naopak poženu dotyčného svinským krokem ze vrat
Buď chce opravit motor a jako šikovnému motoráři mi důvěřuje nebo ať si svou plechovku dá tam, kde si může diktovat, co chce vyměnit a na co nesahat
Diktovat si nedovolím ani svému kamarádovi - dvornímu mechanikovi. Maximálně řeknu svůj názor, ale oprava je vždy na něm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.