Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč trojkolka táhne doprava?

Od: merkur* odpovědí: 2 změna:

Koupila jsem na inzerát klasické mechanické trojkolo pro invalidy (vzadu košík na nákup). Táhne doprava, takže já na něm neumím jezdit. Pohon zadního kola je vlevo. Bylo mi řečeno, že je to normální. Ale neslyšela jsem nikoho, kdo na trojkole jezdí, že by měl tento problém. Prosím o Váš názor a děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Možná by pomohl servis kol, kde by trojkolku seřídili. Pokud to v opravně kol umí...

hodnocení

0x

Kontrétně trojkolku neznám, ale protože píšeš, že poháněné je levé zadní kolo, tak je na trojkolce buď nějaká závada nebo je to bohužel tak blbě zkonstruované, že to vždycky potáhne doprava.

Pokud tam je pouze jeden motor na levém zadním kole, tak prostě trojkolka vždycky pojede na opačnou stranu než je zadní hnané kolo.

První dotaz bych směroval na toho, kdo vám ten vehikl prodal.

Druhá možnost je, že kontaktujete výrobce vozítka a požádáte ho o radu.

Třetí možnost je, že znáte nebo máte v rodině nějakého šikovného montéra, který se na vozítko podívá a zkusí najít závadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]