Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám Renault Megane 2, rv. 2004 a trápí mě v autě suchý vzduch, až by se dalo říci smrad. Nevím, jestli je problém v AC/topení, ale i když nezapnu ani jedno, taková ta "vůně auta" prostě není. Různá vonítka apod mi moc nepomohla...
Nevíte někdo v čem by to mohlo být? Nechal jsem vyčistit celý interier, provonit ho, ale po týdnu je vzduch znovu suchý.
Díky, Adam
Mě u Felicie pomohlo až vše rozebrat a vzduchovody, lamely větráku, obaly topení, apod... namokro jarem vyčistit. Tekl normálně hnědá voda od prachu. Pak byl vzduch dýchatelný a od té doby často mění i filtry (v mém případě K 1100, který se dává dovnitř nad motorek - jiná auta mají jiný a jinde pochopitelně).
Vonítka jsou vyhozené peníze a navíc leptají plasty (stačí položený papírový stromek na palubce nebo za zrcátkem či rozlitý ambipur).
Hodně udělá čistota sedadel a koberců (tepovat namokro).
Nejlepsi je generator ozonu, vycisti a vydesinfikuje i nepristupna mista, trubky, hadice od plisni a zatuchliny. Mam jej cca dva roky a na tri auta, odlesniveni sklepa a nebo desinfekce nakupu z hypermarketu od Covidu 19 je nejlepsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.