Nejste přihlášen/a.
Kdy si zařídit pojištění povinne i havarijní u nového auta? Na cestu domů od dealerství bych chtěl být již pojištěný, ale nevím podprobnosti o autě, které ovlivňují cenu pojištění - třeba váha vozu a ty čísla na sklech. Tu váhu se dozvím, až mi dají papíry od auta, a ty čísla na sklech nevím, bude to mít to auto nebo ne?
Nechte si to pojistit od nich. Pokud pak seženete lepší, máte možnost do dvou měsíců vypovědět smlouvu a uzavřít jinde.
Ono v tomto případě jde o to,abyste jel z autosalonu důmů s PR zedy se ZK! a doma si kldně uzavřete své a toto zrušíte-je možnost do dvou měsíců od koupě a tím i od uzavření smlouvy .A je jedno zda-li byste tam za litorý tříhrnek ve Fábii měl platit deset tisíc nebo za třílitr tisíce tři! Prostě nezaplatím a PR zruším uzavřu svoje výhodnější. Minulé auto za mne jako kupujícího zprostředkoval můj mechanik včetrně PR-měl jsem platit asi 5000 kč-ihned jsem po převzetí auto toto šel změnit-platil jsem necelé 3000 !
Netuším, musel bych se podívat. Ale asi to vědí, že vozidlo váží tolik a tolik, páč mám standardní vozidlo Škoda. Spíše jim to nabízí vyplňovací formulář.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.