Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká svorka na manžetu?

Od: vekra odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, praskla mi svorka na manžetě na přední nápravě. Manipulace stou svorkou na kleště je celke náročná a vyžaduje určitou zručnost která se mi zatím moc nedaří. Není v dnešní době plné různých vychytávek už k dispozici svorka s jednodušší technokou uchycení? Něco jako hadicové šroubovací, nebo obdoba plastových stahovacích , kde stačí přítáhnout a už se samovolně nerozpojí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není problém použít klasickou plastovou stahovací pásku. Jen musí být trochu kvalitní, u Vietnamců nekupovat. Už jsem ji použil několikrát a ještě nezklamala.

hodnocení

2x

Neviem či aj v Česku máte polský Merkury market,ale som tam pred týždňom videl také sťahovacie pásky ako sú plastové,no boli v prevedení nerezovej ocele.

hodnocení

0x

V těhlici je málo místa a tak trčící šroub svorky by zavazel.

Tak použíj provlékací pásek. Provleče se dvakrát a pak ohne přes ouškou a celé ouško se klepne kladívkem k manžetě a je to.

google.cz/...

nebo

google.cz/...

doplněno 02.07.20 12:32:

takto se páska provléká a montuje (jak jsem popsal). Akorát pozor an pořezání prstů. Plech pásky je velice ostrý!

skoda-virt.cz/...

hodnocení

0x
Ty klasický pásky co prodávaj tak stahuju štípačkama na vytahování hřebíkú de to i obyč stranovejma štípačkama ale stěma na hřebíky to nemá chybu

Přesně tak, staré kovářské štípačky po dědovi na to pasují naprosto skvěle, je to otázka tak 2min, naměřit potřebnou délku, zkrátit, zacvaknout a stáhnout štípačkama. Nicméně vím od automechanika že bězně používají i ty se šroubem protože je to pro ně jednoduší a u většiny aut je místa dost. A vyvážení poloosy to prej neovlivní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]