Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak motorového oleje je příliš nízký

Od: tomek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , potřeboval bych poradit . Dnes jsem jel autem a najednou mi začlo psát nad radiem displeji tlak motorového oleje je příliš nízký a na budíku mi to psalo STOP vše po celou dobu než jsem dojel. Od té doby co jsem znovu pak auto nastartoval to nepsalo vůbec nic jako by se nic nestalo a to už jezdím týden. Olej jsem kontroloval je dostatek. Nemáte s tím někdo podobné zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Proč to vůbec řešíte, když svoje auto očividně rád nemáte? ;)

bingo-toto se mi stát-okamžitě zastavím a volám "odtahovku" do servisu na změření skutečného tlaku oleje!

hodnocení

1x

Jaké auto, jaký motor, kolik km najeto, kdy byl naposledy měněn olej a filtr.

jenda2*
hodnocení

0x

Pokud je to Octavia 2, tak olejové čerpadlo. Bez označení vozu je zbytečné se tady ptát.

fik
hodnocení

0x

Může být chyba olejového čidla,ale také nemusí. Řešil jsem že nízký tlak oleje způsobovaly kousky hydraulického napínáku rozšvihané po motoru a nachytané na sítu olejového čerpadla

Co je to za auto a typ by se hodilo vědět

asd1

Příp. i prohlá olejová vana = přicpaný vstup do sacího koše...

1. nejezdit s tim - riziko zadření motoru, turba a podobných "laciných" věciček *ua*

2. změřit přímo tlak oleje (pro vyloučení vady čidla)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]