Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace, jednoduchá, spolehlivá

Od: monika123* odpovědí: 8 změna:

Dobry den, poradite prosim navigaci? Moje prvni :) Projela jsem weby a recenze, ale vsude je "neco" :( Nejaka jednoducha na ovladani, mapy CZ, s rychlejsi odezvou a grafikou, s moznosti aktualizaci co zvladnu sama. *nevi* Mela jsem pujcenou, ale zavedla mne do jednosmerky a nakonec na vyjezd na dalnici...a kdyz tu cestu clovek nezna, je v haji. Takze nakonec klasicka mapa *cteni*Ale jako pomocnika bych rada GPS, ale overenou :) Dekuji za rady .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Nerad Vás zklamu, ale žádná navigace není dokonalá! Držel bych se osvědčených značek - tomtom, garmin. Na zkošku můžete mít kvalitní i navigace v mobilu - mapy.cz, here, mapfactor, google map, waze a další zdarma a pak desítky aplikací placených s datovými podklady různých dodavatelů. U mobilu je potřeba zvážit, jestli chcete mapy offline, nebo můžou být jen online(nutný internet). Jinak papírové mapy nezklamou nikdy - sám vozím jako zálohu...

hodnocení

4x

Klasické navigace jsou dnes podle mě za zenitem. Musíte mít aktuální mapy a i ty nejaktuálnější nejsou aktuální minimálně ve smyslu uzavírek, objížděk, o hustotě provozu nemluvě.

Z tohoto hlediska jsou nejlepší online navigace do mobilu. Používám hlavně Waze (zdarma, aktuální i s uzavírkami, někdy i s provozem), ale také mapy.cz, které jsou také aktuální a ještě o něco přesnější, než Waze (můj názor).

Klasické navigace mám dvě a používám je čím dál tím méně, právě proto, že nejsou aktuální a jsou málo spolehlivé.

hodnocení

2x
Osobně mam v telefonu navigaci Here WeGo zatim sem sni dojel kam sem potřeboval
monika123*
hodnocení

Je potreba byt online (data), nebo funguje i offline? Nejak nemam zatim potrebu mit internet v mobilu (sice chytry mam, ale na fotky a volani). *frajer* dekuju

Umi oboje ja jezdim off line

29.06.20 09:05
hodnocení

1x

Waze

xenofob
29.06.20 15:53
hodnocení

0x

tomtom

hodnocení

0x

Souhlasím s prvními dvěmi rádco-LIbor a Satam.

V TBL používám Waze a v mobilu jsem používal mapy.cz jinak pokud jsem potřeboval do mně neznámých míst kde jsem nikdy nebyl (tuším lze i do tbl a mobilu i jako navi) tak jsem den dopředu na PC koukl na Dopravní info skrze uzavírky a pak vybral trasu a zadal .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]