Nejste přihlášen/a.
Dobry den, poradite prosim navigaci? Moje prvni Projela jsem weby a recenze, ale vsude je "neco"
Nejaka jednoducha na ovladani, mapy CZ, s rychlejsi odezvou a grafikou, s moznosti aktualizaci co zvladnu sama.
Mela jsem pujcenou, ale zavedla mne do jednosmerky a nakonec na vyjezd na dalnici...a kdyz tu cestu clovek nezna, je v haji. Takze nakonec klasicka mapa
Ale jako pomocnika bych rada GPS, ale overenou
Dekuji za rady .
Klasické navigace jsou dnes podle mě za zenitem. Musíte mít aktuální mapy a i ty nejaktuálnější nejsou aktuální minimálně ve smyslu uzavírek, objížděk, o hustotě provozu nemluvě.
Z tohoto hlediska jsou nejlepší online navigace do mobilu. Používám hlavně Waze (zdarma, aktuální i s uzavírkami, někdy i s provozem), ale také mapy.cz, které jsou také aktuální a ještě o něco přesnější, než Waze (můj názor).
Klasické navigace mám dvě a používám je čím dál tím méně, právě proto, že nejsou aktuální a jsou málo spolehlivé.
Souhlasím s prvními dvěmi rádco-LIbor a Satam.
V TBL používám Waze a v mobilu jsem používal mapy.cz jinak pokud jsem potřeboval do mně neznámých míst kde jsem nikdy nebyl (tuším lze i do tbl a mobilu i jako navi) tak jsem den dopředu na PC koukl na Dopravní info skrze uzavírky a pak vybral trasu a zadal .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.