Nejste přihlášen/a.
Zítra si půjdu převzít vůz z výroby. Jelikož ani sám prodejce mi při prodeji vozu nebyl schopný říct, zda je, nebo není multifunkční volant ve výbavě (uvedený jako standardní výbava nebyl, ale nešlo jej ani zvolit v doplňkové výbavě, na obrázku jako souhrn objednávaného vozu byl znázorněn). Když bude volat ne-multifunkční, můžu rovnou vůz odmítnout, že na vizualizaci byl, ať to vymění? Jak by to jinak probíhalo, kdybych nebyl spokojený s kvalitou vozu? Co vše se dělá při přebírání vozu?
5x
Já (a spousta dalších lidí) dostal zcela přesně to, co jsem si objednal (ano, značka vozu byla jiná).
Když to nikdo netušil, tak neobjednávám až do doby, dokud to ten někdo nebude nikoliv tušit, ale VĚDĚT.
Pravda je, že i ve webovém konfigurátoru této firmy aby se prase vyznalo (pokud tedy 5x za sebou nespadne..a náhodou zrovna funguje).
Ale asi to tak zákazníci z chtějí.
2x
Auto bych nepřebral
Ďáblíku, promiň, ale to hrozně bije do očí: "Obědváš", ale "objednáváš", a všechna slova z těchto odvozená. Ještě jednou se omlouvám, ale ta 4 slova už jsem nezkousl.
1x
tak ono hlavne zalezi co je ve smlouve, pokud tam bude ta a ta vybava, a v te vybave to neni tak bys to musel mit dopsane ze si to pozadoval navic
pokud to tam nemas a je tam tvuj podpis tak uz zalezi ciste na prodejci, zalohu si nejspis dal a taky ti muze propadnout pokud se ti libit nebude
0x
všechny karoky s multifunkčním volantem jdou do nemecka, z toho logicky plyne že to bude socka s obyčejným volantem...a odmítnout to samozřejmě nesmíš, dnes musí zákazníci kupovat to, co se prodává...o tom, co se bude (vyrábet) a prodávat už dávno nerozhoduje zákazník...a toho karoka ( když to nekoupíš) nakonec koupí nekdo jiný, i kdyby neměl posilovač řízení ani klimatizaci...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.