Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gumová zarážka Felicia

Od: zdenek2® odpovědí: 8 změna:
Gumová zarážka je prý pro Felicii, ale já ji nikde nemůžu na autě najít. Kde se nachází?
Gumová zarážka Felicia

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, zda byly na Felicii, ale určitě byly na Favoritu. Jsou to dorazy přední kapoty.

doplněno 28.06.20 17:46:

Mám pocit, že na Favoritu byly použity i na pátých dveřích. Na Felicii si je nevybavuji.

Gumová zarážka Felicia #2
olinl

Souhlas se satam, je to z Favorita, na obou typech Felicií jsou ty "seřízlé" kužely dole na pátých dveřích a vpředu na vodorovné části karoserie "nad světlomety".

olinl

Tak ty gumové díly jsou i na pátých dveřích Felícií zhruba v horní úrovni světel.

berger*
hodnocení

0x

Je to z fáčka. Na feldě jsem měl podobné také,ale trochu jiný tvar,takový kužel. Tyto šly "seřídit" otáčením,na feldě byly fix.

hodnocení

Je to i vidět na fotce, že mají závit. Ne Felicii nicméně pasovat nebudou.

tomi463*
hodnocení

0x
Je to na felicii jako doraz pátých dveří.
berger*

Já to na feldě neměl. Možná protože byla pickup...*smich*

jk
hodnocení

0x

.Dorazy pro kapotu a páté dveře. u větešwiny aut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]