Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat TDi

Od: diesel® odpovědí: 10 změna:

Passat 1,9TDi 81kW - mohl by mi někdo znalý VW ,bez bližšího označení říci jaký je to motor?(ČR,rotačka...)Víc o autě nevim,ani rv,jen že to je kombajn.

Passat TDi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To může být z 90. let a je tam rotačka.

kare
hodnocení

1x
Divná otázka, ale budiž.
Kód motoru bude AFN nebo AVG
Passat:
3A5 motor AFN 3/1996 až 5/1997
3B5 motor AVG nebo AFN 6/1997 až 11/2000
Rv. dle signace dílů.
hodnocení

Nevím proč divná.VW neznam,víc o autě nevim.A ty kódy motor a další mi nepomohlote je jako bych někomu napsal, že je to motor xu7jp4 nebo dw10ated neznalý z toho nebude vědět nic.

hodnocení

Ale i přesto Vám děkuji za snahu.

kare

(ČR,Rotačka...)Víc o autě nevím.

Pokud z toho člověk měl pochopit, že je vám jedná o koncepci vstřikování. Tak tedy ano je to rotačka (s kodovým označením AFN nebo AVG). Na obrázku je passat 3B5 často nazývaný jen B5.
Nevím proč mi píšete kódy motorů z citroenů na peugeotů...

U 3B5 pozor na stav přední nápravy, pokud to zvládnete zkuste se podívat kolik stojí. (čepy a silntbloky jsou součastí ramen)

Z dotazu jsem pochopil, že víte, že je auto v České republice a je to rotačka a chcete vedět víc.

hodnocení

ČR je překlep mělo být CR.Ty kódy co jsem dal proto,že většina mechošů zná kódy VW ale jen málo jich kódy motorů od PSA!

Děkuji . To nejdůležitější již vím.

hodnocení

0x

Podle masky nebo zadních světel by se dal určit ročník (nemáš jeho fotky?). Dle toho upřesnit i motor.

doplněno 27.06.20 09:59:

Měla by to být rotačka. Dělali se 66 a 81kw. Kód motoru vše upřesní. Taky u VW nevím vše, proto chci kód.

hodnocení

Tuším sem vlozit ,ale později na PC.V tbl neumím.

re4zon
Na to neni potreba zadna fotka, tenhle motor byl pouze v b5 97-00 jak psano vyse a je to rotacka.. Na co to potrebujes vedet?
hodnocení

V teoretické rovině uvažuji o jeho pořízení,je to sice stará vrána a neviděl jsem jej ,ale na hrkačky v místě bydliště by mohl stačit Ovšem pokud se pro nějrozhodnu-tak budou muset udělat novou technickou.Všeobecně znám,jaké motory (PD,CR ...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]