Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
měl bych měnit převodový olej? 90tisic najeto.
Nebo palivovy filtr? Diky
Olej do Fabia 1 a Felicia (včetně M98 FL) a Octavia 1 patří ideálně:
Shell Spirax S4 G 75W90 s normou VW 501.50
Fabia 1 na motorech AME a AZF kolikrát nemá vypouštěcí šroub. Ročníky od 2005 třeba 1.2 HTP nebo BKY 16v mají vypouštěcí šroub u levé poloosy z boku převodové skříně.
Dle DP se olej vypouští při rozborce skříně.
Dle diskuzí lze vypustit přes aretační přírubu na dva šrouby (jen jejm povytažením - nikdy vyjmutím!) nebo přes čidlo zpátečky a nakloněním auta směrem k čumáku zvednutím zadních kol.
Náplň po kontrolní šroub je 1,8l oleje a nesmí být víc nebo míň. (+/- 100ml).
Výměný interval olejů v převodovkách dle lidí, kteří převodovky opravují je 60 000km nebo 5-8 let.
Pokud auto tahá přívěsy, tak dříve.
Realita je, že na to všichni ser...a pak ty převodovky odchází, ale obecně na autech, kde ani nemá cenu něco s převodovkou dělat, když kastle je vybydlená a rezavá.
Pozor na API GL5. Ten tam nesmí být. Žere synchrony, které pak nezabrzdí a nejde řadit dolů a pak ani nahoru bez meziplynů. Odejdou!
Dabel, vidím, že jsi automoto mág :D Mohl by jsi mi poradit?
Co třeba v tom autě měnit a zhruba po kolika km.
Auto je 2003 fab1.4mpi motor AME.
Samozřejmně hodně toho jde dohledat ať už v CZ nebo AJ jazyku na googlu, spoustu jsem si našel.
Moto olej vím kdy měnit
Vzduchový filtr by se měl měnit tak po 25tis km, čas nevím jestli je. Vložka vzduchového filtru taky s filtrem.
Brzdovka 3 roky
Fridex do 5let, vtipný je, že jsem tam měl fridex od výroby a nejspíš načnul těsnění pod hlavou, ale zatím drží hodně dobře, olej jsem ještě neměřil jestli nežere..voda je tam nová i s expanzkou měsíc a zatím asi ok, jen po dvou týdnech se objevila kontrolka vody, zkusím smazat přes VAG, ale nejspíš to nepomůže a chce to vyčistit to čidlo.
Nejsem typ člověka co by to vše nechal dojít za maximum, hlavně čím déle mám tohle auto(dědictví) tak tím ho mám raději a chtěl bych si ho nechat, jo jasný rád bych si zkusil silnější to jo, časem :D Do pěti let..
Co ostatní věci, psal si palivovej filtr, zatím nemám takové zkušenosti, ale chtěl bych to časem vše pochytit a o svoje auto se starat jak se má a ještě lépe.
Popravdě nevím co tam vše bylo měněné, knížku mám, ale je tam poslední záznam z roku 2009 asi a to bylo pořád dokola olej,filtry,brzdovka(projedu ten deník ještě jednou.) Auto stálo jen v garáži a moc se nenajezdilo, jen couračky a 1x za měsíc rakousko a zpět (200km).
Trochu jsem se rozepsal, omlouvám se
Není důvod.
Převoďák až bůhví kdy, palivový filtr tak po 150-200 tis. km.
Tedy mezi námi, chtěl bych Fábii
Provozuji 3 Dacie. Jak by někdo klidně řekl, šroty. Ovšem převodák jsem měnil u dvou někde kolem 300 tisíc, u té poslední zatím vůbec (260 tis.), co to je palivový filtr vůbec nevím (prostě jsem ještě neměnil), hydr. olej do serva bez výměny, brzdová kapalina vždy po cca 200 tis. km. Myslete si o tom, co chcete.
Spíš než podle nájezdu bych měnila podle stáří - jestli je v 1.4 MPI převodovce ještě původní olej, výměnu by zasloužil.
Palivový filtr není nikterak velká položka.. Jestli se ještě nikdy neměnil, výměnu by taky zasloužil.
Na servu je něco špatně, má být skoro zticha a světla zhasínat nemají. Alespoň zkontrolovat, kolik je tam vůbec oleje, popřípadě doplnit, není nic náročného. Jinak servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.