Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nosnost auta fabia 1

Od: jesup* odpovědí: 7 změna:
Když zaplnim auto lidmi dohromady 400kg, kolik můžu naložit do kufru max, pojedu 200km. Díky
Fabia 1.4mpi 2003

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ty nemáš ORV II (techničák)? Tam se dočteš odpověď na tvůj dotaz

hodnocení

2x

To poznáte už od pohledu, Fábka má celkem měkké zadní péra.

Měl jsem Fábku v kombíku jeden čas jako služebák, jezdil jsem v tom sám, v kufru jsem měl tak metrák, metrák a půl vercajku a dílů a víc bych tam nedal, protože auto šlo do podřepu a při přejezdu nerovností šly péra do dorazů.

hodnocení

0x
Nalož si co chceš pochybujuže by tě někdo někde vážil
Takže plný auto lidí a běžná bagáž neni žádnej problém

jesupp
hodnocení

0x

Jen mě zajímalo jak to udrží auto aby přežilo :D Tlumiče,pružiny jsem nikdy neměnil (85tis najeto)

Pokud do kufru nehodlaš naskladat paletu cihel tak bud v klidu a nelam si stim hlavu

krtek6
hodnocení

0x

teď jsem vezl v autě 10 tvárnic po 30kg a sám vážím přes metrák...auto sedělo jak lowrider...měl jsem sice strach, ale uneslo to...ale musím podotknout, že styl jízdy tomu byl upraven...byly doby kdy jsem tam vozil 20pytlů po 20kg omítky..tak si udělej obrázek..

hodnocení

0x

Ve stopáté jsem vezl 730kg + moje maličkost což je ,byl další metrák.ovšem hmotnost byla rozložena,něco kufr,něco zadní sedačky a malá čás vedle řidiče.Auto sedělu tak ,že standartní pneu byl do cca poloviny profilu kryty blatníky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]