Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio si nepamatuje ulozene stanice

Od: imiza* odpovědí: 2 změna:

Cafte mam takovy problem mam radio Sony XPLOD, a nepamatuje si ulozene stanice a nastaveni samotneho radia (basy, stredy, atd...) ...Na internetu jsem se docetl ze je potreba prehodit kabely. "Nejaky" cerveny a zluty drat (daji se rozpojit) . Podival jsem se jak to mam ja, a mam cerveny ktery se da rozpojit a zluty ktery se da taky rozpojit ale zaroven se k nemu muze i nejaky pripojit vypada to jak Y ..do cerveneho se da zapojit jen jeden. Mel jsem to zapojene standartne cerveny v cervenem a zluty spojeny se zlutym. Zkousel jsem snad vsechny kombinace ale pri nejakych se radio ani nespustilo a pri tech kterych ano si stejne nepamatovalo. Proste jakmile se vynda klicek ze zapalovani a pocka se tak 10s, klicek se strci zpet otoci do 3 polohy. Radio naskoci ale zase si nic nepamatuje, jak to tedy je? Diky za vsechny rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Pokud nemáte ISO konektor,tak červený drát je trvalé napájení a nemůže být zapojený na spínací skříňku.Pokud máte ISO konektor je to stejné jen je třeba zajistit přívod od akumulátoru samozřejmě na pojistku.Červený a žlutý nespojovat.

miljan*
hodnocení

0x

skoda.panda.cz/...

chrudim.cz/...

Nejlepší bude, když se na to podívá, někdo kdo tomu rozumí, přímo na místě. Nebo dodej foto. Jinak je to hádání z křišťálové koule.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma iso konektor

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]