Nejste přihlášen/a.
Základ je neučit se testy-to je volovina.Základ je naučit se pravidla a upaltňovat je v provozu,pže ne vše ve skutečbisti je tak jak v testech - křižovatky.
Tazatel ano lze vyměnit instruktora jízd.
Máš smůlu dal jsem to i když jen cvičně.On je poroblém že se naučí dle testů učebnicové křižovatky a pak na křižovatce ,která neodpovídá testovacím je v Prčicích.Jeden čas ,dávno tomu jsem si cvičně testoval někdy i 2x ročně, poslední dobou nemám příležitost a s... na to .Naposledy jsem zkoušel asi dva roky zpět-opět bez chyby.
Jinak závěr poslední dvě tři věty-souhlas!
V životě budete nespokojenej s mnoha lidmi. Hodnotit učitele (jakéhokoliv) můžete jen podle jeho výsledků, ne podle pauzy na cigaretu nebo stylu výuky. Jestli má výsledky a jeho žáci jsou ve zkouškách úspěšní, tak to zkousněte a snažte se něco naučit. I když se vám jeho styl výuky nelíbí, tak důležité jsou výsledky, a to budete moct posoudit až jako zkušený řidič.
A jestli výsledky nemá, jeho žáci musí opakovat při zkouškách, tak požádejte o výměnu.
Já když dělala řidičák, tak bylo více instruktorů, kam jsem se mohla přihlásit. To mně by taky vadilo, vy platíte za určitý čas jízdy.
Ano platí se každá hodina a každý by měl odjezdit stanovený čas.Ale je jedno zda-li je deset hodinových jízd nebo pak jen pět dvouhodinových ,v sumáry i když jezdí 3 hodiny ,tak opokud si něpřiplatí,tak nebude jezdit víc než je stanovený pčet hhodin osnovami! Ledaže by majtel AŠ byl dotoval jízdy žáků ze své kapsy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.