Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi A4 1999 - olej do převodovky?

Od: audi odpovědí: 7 změna:

Ahoj - audi a4 1.9 tdi 1999 - je někde speciální vstup na doplnění oleje v převodovce? Případně prosím kde?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na boku by měl být u manuálních plnící a kontrolní šroub. Na spodku u poloos nebo an dně výpustní šroub, ale ten nemusí an některých skříních vůbec být (pak se olej dostává ven přes aretační segment, čidlo zpátečky nebo rozebráním skříně či sundáním z motoru a nakloněním přes poloosu - lze naklonit i celé auto).

audi
hodnocení

Prosím, je tohle vstup pro nalití oleje? Zkoušel jsem měřit špejlí, asi 10 cm než špejle dosáhla dna a po vytažení byla špejle suchá... Mohu použít převodový olej 75 w? Kolik se ho tam vejde prosím?

Audi A4 1999 - olej do převodovky?

Kód motoru? Číslo převodovky?

audi
hodnocení

Aaa... tak tyhle údaje zatím nevím, nepomohl by typ vozidla? : LAFNF1FM5 . Nějaký univerzální olej by nebyl?

A kolik prosím taková prázdná převodovka pojme oleje?

audi
hodnocení

převodovka manuál

doplněno 27.06.20 12:47:

Co tento olej? G 052532A2 A kolik se ho tam má dát?

DAE,DVW,DVS,DHL,EAB,DWG,DVX,... 5 rychlostních je snad 20 dle Etky a 6 kvaltů 5

Taky se používá olej G052911A2

Pak jsou automaty (dobře, ty ne)

A verze Quatro.

Bez kódu není co řešit. Není to trabant!

Umej jí od toho humusu a hledej číslo s lomítkem (32/4,atd...) dle toho ti řeknu kód.

audi
hodnocení

Nemůžu se toho čísla dohledat... tady byl nějaký papírový štítek, který je samozřejmě již dávno " mrtvý " , šátral jsem tam prsty, zda najdu v těch místech vyražené číslo a nic... tak nevím, asi zvolím jeden z těch výše zmíněných olejů, snad v tom takový rozdíl nebude, že by mi to třeba zničilo převodovku

Audi A4 1999 - olej do převodovky? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]