Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 1.8 20 vs spatne starty

Od: petak* odpovědí: 7 změna:

Dobry den.

Mam problem se spatnym startovanim u 1.8.20v

Tak pred 3 mesici mi nechtela chytnout,starter tocil a motor nenaskocil,po roztlaceni chytnul(vim i kdyz se to nema) a pres tydnem se to stalo podruhe a muselo se odtahnout.V servisu mi vymenili cerpadlo palivove(jen takove cerpadilko,valecek ze je to levnejsi a ted trva dlouho nez naskoci,tak cca 5 vterin,nechce se mu.Ted jsem jeste menil teplotni cidlo,spatne ukazovala rucicka a starty jsou porad spatne.Kdyz je motor studeny i teply,startuje hned pouze kdyz vypnu a hned nastartuju,jinak to trva dlouho.

Ma nekdo nejake zkusenosti?V servise mi reknou jen mohlo by to byt tohle,nebo tohle a nebo nevedej.

Dekuju Petr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

0x

navštivte autorizovaný servis kde to přeběhnou přes diagnostiku a s největší pravděpodobností tuto závadu odstraní , časy kdy se štelovaly auta na ucho už jsou pryč, pokud to bude nějaký mastil seřizovat bez diagnostiky s největší pravděpodobností bude postupovat cestou omylů a přehmatů, bude to stát vic peněz a času s nejasným výsledkem...nic neušetříte ...

petak*
hodnocení

Bohuzel,diagnostika nic neukazala,zadnej problem

1jara*
hodnocení

0x

Mohlo by být prasklé těsnění pod hlavou . Koukněte do vyrovnávací nádržky chladicí kapaliny, zda tam není nějaká emulze, šedá usazenina.

Jak může mít vliv podfouklé těsnění pod hlavou na starty? To nechápu.

1jara*

Tak toho asi nechápete víc. Pokud teče voda praslým těsněním do válce, tak moc dobře nestartuje.

didas*
hodnocení

0x

Zaregistruj se a zeptej odborníků zde forum.skodahome.cz/...

miljan*
hodnocení

0x

Měli jsme podobnou závadu na jiné značce, vadné čidlo kliky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]