Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem brouzdal na internetu a našel jsem balení aditiva do motoru i do nádrže. Návod na benzín mě nepřekvapil, ale aditivum do oleje ano. V návodu v popisku nepsali nic o potřebě vyměnit olej a olejový filtr. Podle toho, jak jsem to pochopil se to prostě smíchá předem s olejem a pak se to po nastartování motoru na volnoběh nalije do motoru. Je tohle normální? Vážně to tak funguje? Auto mi ten olej docela žere, tak mě tohle zajímalo. Děkuji.
Auto ještě tak dlouho ten filtr nemá ( 4000km?)a já zas nejsem tak zručný, abych jen tak něco vyměňoval (alespoň zatím ne). Kdyby to vážně tak fungovalo? No potěš pánbůh.
Jinak ty aditiva sem dával vždy po výměně oleje - já se stkal s "aditivem" co se nalilo před plánovanou výměnou oleje -500-100km ,minimálně nastartovat a celý obsah vany vypustit. druhá varianta-dát nový olej filtr a nalít aditivum. Ovšem zkušenost říká že je to jen placebo na spotřebu oleje. Možná to jen zlepší některý z parametrů oleje ale spíš ne. takže souhlas-lepší je GO motoru!
JInak kde se ztrácí olej a kolik? Teče ven z motoru? Spaluje olej? Jde do chl.kapaliny?...
Neuvádíš jaké máš "auto" a kolik má najeto. Osobně bych tam to aditivum nalil jen v případě motoru "po záruce" -nemusela by být uznána případná reklamace. Znám přípravek do "klasického" nevylepšeného oleje Aerotec metalkondicioner, ten se "přilepí" pouze na kovové části v motoru a trochu snižuje tření i spotřebu. Další odzkoušený výrobek na VYBĚHANÝ motor Felicie (200 ooo km) je MOTOROVÝ OLEJ s nanočásticemi od Millers Oils EE NANODRIVE SEMI SYNTHETIC 10W40-doporučuji, nárůst výkonu je opravdu znát cca 15-20% oproti přefiltrovanému Super Mogulu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.