Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průchodka pátých dveří Felicia

Od: zdenek2® odpovědí: 22 změna:
Kde se dá sehnat gumová průchodka kabeláže pátých dveří vozu Felicia?
Popřípadě co dát místo ní, aby tam netekla voda?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Prodávala se pod čísly

115 793 803

6U0 971 840

ale je to čas minulý...snad náhradou toto, nebo poptat originál (s otazníkem); a tady rozměry, doufejme, že sedí...něco podobného má golf... tam můžete zavolat, měli by pomoci, poradit

hodnocení

Odkaz na stránku "podobného má golf" neexistuje.

hodnocení

1x

V Polsku seženeš kdeco. Akorát ta doprava se prodraží. Já takhle tahám díly na Fabii i s dopravou a zprostředkováním se to vyplatí. Ale tenhle díl je moc levný - tady dáš pade za díl a tři kila za dopravu (nejmíň). Ještě je otázkou, jak na platbu ve zlotých. Proto u mě ten zprostředkovatel...

motoplatforma.com/...

doplněno 20.06.20 21:53:

Pravda, nedočetl jsem do konce. Takže asi mínus..

20.06.20 21:44

super!

doplním

DOSTĘPNOŚĆ: BRAK DOSTĘPNOŚCI - ZAKOŃCZONA PRODUKCJA...jedině volat, zda jsou schopni ještě zajistit...taky jsen na to narazil, ale...hledal jsem i na dalších polských stránkách, všude NIC

hodnocení

Planý poplach nebo poplach plany?
To je ale ze stránek, které uvedl amper@, nic víc, nic míň...

hodnocení

0x

Bohužel ji nikde neseženeš.

AMD-autodíly, stancl, cc-autodíly, ... nikdo už ji nemá.

Tu, kterou ti sem dal nonek je do bočních dveří a je dlouhá.

hodnocení

Jsem to také předtím marně hledal. Co s tím? Přece tam nemůže téct?

Zatím neřeším. Já se tehdy zásobil a mám poslední náhradní kus. Když tě něco napadne, tak to sem kdyžtak napiš. Bude to aktuální čím dál tím víc pro všechny s FAV a FEL.

hodnocení

Tyhle gumové-plastové drobnosti mají cenu desetikorun, auto bez nich ale může jít i do šrotu. A že je takových veteránů.
Přitom by stačilo rozjet nějakou malovýrobu. Udělá se forma, odlije se součástka...
Dnes to všechno dělají stroje.
Kdyby byla škodovka co k čemu, tak takový projekt podpoří.

Zdeno, spousta karosářských forem šla na slovensko a tam to slováci bouchají. Ale tak nekvalitně, že vyrábí spíš odpady než funkční díly. Třeba chladičové stěny jsou špatně zbodované a nic nesedí. prostě hrůza! Holt slováci...

hodnocení

Co když přestanou vyrábět plynové vzpěry? To pak už Felicie bude jenom na okrasu, praktické používání prudce klesne.
Plynové vzpěry asi nemá cenu kupovat do zásoby, protože ten plyn z toho časem vyprchá ikdyž leží nepoužívaná někde v šuplíku. Je to tak?

Plynové vzpěry nemá cenu. Dělají se i na zakázku. Třeba Moliton. Si to vygoogli.

Do zásoby třeba plechy.

hodnocení

0x

Zkus tu golfí od nonka:

1J6971840A

hodnocení

Nemá někdo rozměry této průchodky od golfa?

olinl
hodnocení

0x

Sehnal jsem za 500,-Kč i s pátými dveřmi na vrakovišti..

hodnocení

Tak jasně, vrakoviště jsou plné Felicií, ale nejspíš ty průchodky budou hodně opotřebené. Samotnou průchodku ti dát nechtěli?
A když koupím nové páté dveře tak u toho ta průchodka není počítám?

Nové páté dveře? U všech aut se to prodává na prvočinitele (skelet, sklo, těsnění, světla, lištx,nápisy, svazek el.,příchytky, tapec,lakování,...).

Jsou vrakáče, kde si vezmeš svůj vercajk a jdeš česat co chceš. Všechny vrakáče nejsou jako stylem skladu a debílka u závory co odejde na půl hodiny a pak přinese vrak, kterej se nedá použít a odvětí, že nic lepšího nemá, aby nemusel jít znovu.

hodnocení

Nějaká mapa takových vrakovišť v ČR by byla užitečná věc.
olinl

Chlapi na vrakovištích jsou různí, ale jak se zmíníš že to potřebuješ a zaplatíš, tak jde všechno. Já měl prorezlé páté dveře u osvětlení SPZ (RZ) a měsíc na opravu po STK, tak jsem měnil celé dveře (i v barvě) z vrakoviště, kde byla dobrá i ta průchodka. V mém okolí je šest vrakovišť, je z čeho vybírat. Je pravda, že spousty "vraků" má tu gumovou průchodku buď rozřízlou nebo už natrženou. Nejlepší díly jsou z dotažených aut z "ciziny" a garážovaných aut. Seznam vrakovišť asi není. Chce to objet pár vrakovišť.

Seznam je.

Seznam firmy.cz hledej vrakoviste

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]