Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda fabia 1 reproduktory

Od: wegtd odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

Mám škodu fabia 1 r.v. 2003 1,2 HTP 12V sedan.

Asi před týdnem jsem to auto koupil ale hrají reproduktory jen ve předu, nevím zda reproduktory v zadu vůbec jsou a nebo to je tak schválně.

Pod rezervou jsem vyčetl kódy a tohle mi vyjelo

8RE = 4 speakers (passive)

8UJ = Radio 2006 "Sound1"

Co myslíte? Má auto i zadní repro?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A co ta mrknout za zadní sedačky.Ale podle označení ne.4 pasivní repro máte ve předu-2xvýškáč uzrcátek a 2x nějaký "bas" ve dveřích.Škodofka je nedává ani u základní výbavy do dvojkové fábky*zed*.Ale hodně lidí si je přidělává,návodú je na netu spousty

tycoon*

Tady bych jen podotknul, že ani nová Octavia 4. generace nebude mít v základní výbavě Active zadní reproduktory.

hodnocení

1x

Vzadu v kufru jsou boční koberce. Odhrň je nahoře a najdeš repro nebo jen mřížky.

Fabia má za rádiem ISO konektory a v hnědém musí být 8 drátů (pro 4 repro - přední/zadní).

Ve dveřích jsou výškáče, ale ty jdou paraelně z hlavních předních repro, takže jedna dvoulinka.

Rádio Symphony a MS20x musí být přes VAG nakódované. Kódování najdeš ve VIS 3.0

hodnocení

0x

A jsou vůbec zapojené do autorádia (na reproduktory je druhý konektor). Fungují v autorádiu zesilovače pro zadní kanály?

radiox.cz/...

tycoon*
hodnocení

0x

Pravděpodobně nemá, protože pokud by tam byly, tak by hrály. Fabia měla standardně od výbavy Classic přípravu pro rádio a čtyři reproduktory vpředu. Zadní čtyři byly za vcelku rozumný příplatek 1300 Kč. Zadní lze samozřejmě dodělat, ale je otázka, jestli se do takového auta vyplatí něco investovat. Musí se natáhnout kabeláž a instalovat repráky. Pokud byste tam náhodou měl rádio základní rádio Škoda MS202, které osm reproduktorů nepodprouje, tak by bylo potřeba ho vyměnit za něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení autorádia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]