Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jak to řešit

Od: rodic odpovědí: 6 změna:

Mám nepojízdné auto,Fabii I a netuším proč. Baterku mám dva roky a přišel jsem a nic nesvítí. Světla jsem zaplé neměl. Navíc ještě teče brzdová kapalina. Jasně dát ho do opravny. Žel jsem s autem 82 km od domova. Baterku jsem neměřil, neměl jsem měřák, ten mám doma, změřim až se vrátím z domu,tedy v neděli. A teď k dotazu. Váhám mezi Kroměříží a opravářem u nás. Ten bere na hodinu 200 kč, nevím kolik stojí v opravnách. Teď je otázka jak dlouho se bude opravovat a nakolik to naskáče v jiné opravně oproti mému opravářovi, jestli by se nevyplatilo ho k nám odtáhnout. Odtah by měl stát 1800kč. Já jsem bezradný.Poradíte prosím? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
A co takhle koupit brzdovku dolejt pak pokus
o start vozu přez start kabely a pokud chyti dojet domú
Jinak sehnat kamoše s autem a tažnou tyč a máš odtah za palivo
rodic
hodnocení

To je dobrej nápad, ale nemám žádného kámoše.

A co rodina?

hodnocení

1x

Ono skoro nic nenapsat, to je těžké radit.
Je tady spousta ochotných lidí, možná, kdybyste napsal, kde to auto stojí a kdy tam budete, někdo by se našel, kdo by se stavil s kabelama a poradil...

hodnocení

0x

Když nemáš kámoše, tak jsou tvojí kámoši nářadí a znalosti. Jiná cesta není.

Baterka 2 roky neznamená nic, pokud nejde dobíjení, tak baterka stará den je vybitá po pár desítkách km jízdy se vším zapnutým (světla, větrák,rádio, servo,..).

Pokud je opravdu v háji dobíjení, tak bych koupil baterku a hodil jí tam. Pak odpojit servo a dojet domů (opatrně). Doma opravit alternátor.

Jinak odath, servis.

hodnocení

0x

Zavolat na vaší pojišťovnu, nebo 124. Zařídí co je třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]