Nejste přihlášen/a.
Mám nepojízdné auto,Fabii I a netuším proč. Baterku mám dva roky a přišel jsem a nic nesvítí. Světla jsem zaplé neměl. Navíc ještě teče brzdová kapalina. Jasně dát ho do opravny. Žel jsem s autem 82 km od domova. Baterku jsem neměřil, neměl jsem měřák, ten mám doma, změřim až se vrátím z domu,tedy v neděli. A teď k dotazu. Váhám mezi Kroměříží a opravářem u nás. Ten bere na hodinu 200 kč, nevím kolik stojí v opravnách. Teď je otázka jak dlouho se bude opravovat a nakolik to naskáče v jiné opravně oproti mému opravářovi, jestli by se nevyplatilo ho k nám odtáhnout. Odtah by měl stát 1800kč. Já jsem bezradný.Poradíte prosím? Děkuji.
Když nemáš kámoše, tak jsou tvojí kámoši nářadí a znalosti. Jiná cesta není.
Baterka 2 roky neznamená nic, pokud nejde dobíjení, tak baterka stará den je vybitá po pár desítkách km jízdy se vším zapnutým (světla, větrák,rádio, servo,..).
Pokud je opravdu v háji dobíjení, tak bych koupil baterku a hodil jí tam. Pak odpojit servo a dojet domů (opatrně). Doma opravit alternátor.
Jinak odath, servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.