Zdravím, byl jsem se projet a jak jsem chtěl zaparkovat, auto mi přestalo resp. Šlo těžce zatočit do levé strany. Do práva bez problému, ale vlevo fakt na sílu a měl jsem problém srovnat kola. Muže někdo poradit čím by to mohlo být a popřípadě co bych měl zkontrolovat? Díky za každou radu.
Čau, jedná se o Fabii 1, byl jsem zkontrolovat hladinu oleje (serva) a ta je v pořádku, zkusil jsem nastartovat a popojet a bylo vše OK, ale po chvíli stejný problém + se mi zdá, že mám dost měkký volat a při zatočení doleva se ozvalo od podvozku lupnutí. známý říkal, že to můžou být čepy, ale já se v tom nevyznám. Kdyby ještě někdo věděl čím by to mohlo být, tak piště. do servisu se přes víkend nedostanu. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.