Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení - kalkulačka anonymně?

Od: cesren odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
neznáte kalkulačku na povinné ručení, která je anonymní, kde nemusím uvést telefonní číslo apd? Nechci aby mi hned volali zpět a mudrovali ať si to rovnou zaplatím.

Děkuji za pomoc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pro zřízení povinného ručení, je nejlepší makléř. S tím se nejlépe domluvíte a navrhne vám pojišťovnu na míru vašim potřebám. Moje zkušenost.

ccc*

A tyhle srovnávačky jsou asi co. Makléři.

hodnocení

1x

Běžně používám telefon 602 123 456 apd, pak mi nikdo nevolá. Ale pozor pokud se vám konkrétní povinné ručení líbí a kliknete, že ho chcete tak se vám nedovolají a vyškrtnou nabídku. Pak je potřeba jim zavolat sám a nechat telefonní číslo opravit a nabídku využít. :)

Pozor na limity plnění... sestřelit tramvaj není tak těžké a škoda je klidně 50 milionů...

Pro některé řidiče je "sestřelení" tramvaje NEMOŽNÉ.Ale jako příklad nevím lepší by bylo napsat autobusu s lidmi!

Hele, ono to ani nemusí být tak náročné... Vykládal mi jeden servisák (tudíž někdo mimo pojišťováky) o případu, kdy děda sestřelil starým Fáčkem sloup elektrického vedení (takový ten dřevěný). Přerušilo to elektřinu do dvou vesnic a co čert nechtěl, tak v jedné vesnici byla firma závislá na elektřině. Vyčíslená škoda 45 melounů.

Proto klientům zásadně 35/35 nenabízím, s výjimkou jednoho zahradního traktůrku bez SPZ - ten snad nic neprovede.

vilik*
hodnocení

1x
Já jsem se vcelku bavil tím, že jsem vyplňoval telefonní kontakt na jejich konkurenci.
Možná se jim to v systému nějak maže, ale radost mi to stejně dělalo.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

staci vyplnit jine cislo, jiny email a hotovo

pokud by se vam nabidka libila tak zadat znova se spravnymi udaji

ale ty srovnavace pojistek nejsou cenove nic extra, neni problem se dostat pod jejich ceny

motak
hodnocení

0x
Vyplnit treba 777777777 vas nenapadlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]