Nejste přihlášen/a.
Co znamená pojem předvedení poškozeného vozidla před opravou?To po mě chtějí fotku auto jak vypadalo před bourackou?diky..
2x
Chtějí znát stav vozidla před započetím jeho opravy po nehodě.
Osobně jsem se nesetkal s pojišťovnou, která by během 2 dnů po oznámení poj. události nevyslala technika/likvidátora k provedení prohlídky vozidla po nehodě. Vždy stačilo oznámit, kde je vozidlo odstavené a připravené k prohlídce.
1x
Tím likvidátorem to ještě nemusí skončit. Za hluboké totality jsem havaroval a poničil předek auta. Likvidátor škodu odhadnul na 5000 a já se vydal do servisu. Tam ohodnotili náklady na 14000, což byla tenkrát cena třetiny nového auta. I napsal jsem pojišťovně doporučený dopis s tím, že pokud pojišťovna se stanoviskem servisu nesouhlasí, se rád zúčastním jednání mezi servisem a pojišťovnou. Pojišťovna na tento dopis nereagovala. Když potom došlo na placení, zachránil mně tenhle dopis od toho, že bych náklady nad 5000 platil sám. Proto je i pro majitele vozidla důležité posouzení stavu likvidátorem před zahájením opravy a konfrontace názorů servisu a pojišťovny na náklady opravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.