Nejste přihlášen/a.
Chtějí znát stav vozidla před započetím jeho opravy po nehodě.
Osobně jsem se nesetkal s pojišťovnou, která by během 2 dnů po oznámení poj. události nevyslala technika/likvidátora k provedení prohlídky vozidla po nehodě. Vždy stačilo oznámit, kde je vozidlo odstavené a připravené k prohlídce.
Tím likvidátorem to ještě nemusí skončit. Za hluboké totality jsem havaroval a poničil předek auta. Likvidátor škodu odhadnul na 5000 a já se vydal do servisu. Tam ohodnotili náklady na 14000, což byla tenkrát cena třetiny nového auta. I napsal jsem pojišťovně doporučený dopis s tím, že pokud pojišťovna se stanoviskem servisu nesouhlasí, se rád zúčastním jednání mezi servisem a pojišťovnou. Pojišťovna na tento dopis nereagovala. Když potom došlo na placení, zachránil mně tenhle dopis od toho, že bych náklady nad 5000 platil sám. Proto je i pro majitele vozidla důležité posouzení stavu likvidátorem před zahájením opravy a konfrontace názorů servisu a pojišťovny na náklady opravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.