Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdové válečky

Od: david2811* odpovědí: 15 změna:

Zdravím, můžete mi poradit z čeho jsou tyto brzdové válečky?

Brzdové válečky
Brzdové válečky #2
Brzdové válečky #3

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mohu vyloučit, že nepatří na:

Favorit do r.v. 92, Felicie, Golf3, Fabia1,Octavia1

doplněno 16.06.20 21:18:

Google vyhodil:

mroauto.cz/...

doplněno 16.06.20 21:20:

pomohla by fotka z čela příruby, kam se dává trubka a ten odvzdušňovák.

hodnocení

1x

Na tom obložení (ty plechové držáky) nejsou nějaké popisky nebo vyražená čísla?

doplněno 16.06.20 22:00:

Možná ARO?

google.com/...

doplněno 16.06.20 22:22:

Ten šroub na páce ručky je na pakně origo a nebo je to taky kutilský tuning? Nevím už, čeho bych se chytil, abych je našel.

david2811*
hodnocení

Nejsou tam žádná čísla. Potřebuji koupit nové a nevím podle čeho je mám vybrat, proto chci zjistit z čeho jsou.

hop®
hodnocení

1x

Jaký je podle paken asi vnitřní průměr bubnu? Mně to trošku připomnělo Trabanta...

doplněno 16.06.20 22:09:

Nějak to přestávám chápat. Pokud potřebuji nové, tak většinou vím, proč a do čeho je kupuji... *zmateny*

david2811*
hodnocení

Vnitřní průměr bubnu je 23 cm

david2811*
hodnocení

Dovezl jsem samodomo traktůrek tak ho dávám do provozuschopného stavu. Netuším z čeho ty brzdy jsou.

Co odfotit nápravu a bubny, popř i disky. Třeba to někdo pozná, když to bude v kompletu.

@hop Ano,většinou vím,ale co když se jedná třeba o nějaký amatérsky vyrobený traktůrek,který jsem kdysi koupil?Jak mám vědět,co tam "výrobce" použil ...Jak říkám..*smich* Než jsem to napsal tak to tazatel potvrdil

david2811*
hodnocení

Zítra dodám fotky;)

david2811*
hodnocení

Zdravím, fak to vypadá na toho moskviče*hej* Čím by se to dalo nahradit?*zmateny*

Brzdové válečky #4
Brzdové válečky #5
Brzdové válečky #6

hodnocení

1x

kdysi hodně dávno jsme měli moskviče asi 407 ,tam byly pakny podobné,jestli i prasátko*nevi*

autoclassics.us/...

Ale než to zháhět tak přeměřit (hlavně rozteč) a zbytek upravit

Vypadá to dost podobně a možná i je to opravdu Moskvič. Hodně lidí použilo jeho nápravu viz. zde:

nasetraktory.eu/...

janh*
16.06.20 22:47
hodnocení

0x
š1203?

ten je jiný

google.com/...

hodnocení

0x

Obložení je nýtované, takže to bude něco dost starého. Typoval bych od "spartaka" přes starou "octavii" (1960) až po zadní brzdy starší "Š 1203".

V každém případě se to bude těžko shánět a jako veteránský díl by to nemuselo být zrovna levné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]