Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úplně vyplněná servisní knížka

Od: castor odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Když už v servisní knížce zbývá posledních pár kolonek pro zápis ze servisu, tak co pak? Jak se řeší to, když místo dojde? Dá se někde získat další servisní knížka?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mak*
hodnocení

4x

Když je servisní knížka úplně popsaná tak to auto už je tak starý, že je v podstatě zbytečný si ji vést. Servisní knížka má význam, když je auto v záruce.

castor
hodnocení

Hm, to nejspíš jo, ale i tak pro svůj přehled je dobré/pěkné jí vést.

mak*

1x za rok vyměnit olej, 1x za rok kabinový filtr a ostatní dle potřeby, na to nepotřebuju servisní knížku. A druhý auto, co mám (5 let staré) si o servis a výměnu oleje řekne samo (stejně olej měním častěji, protože 30tis nebo 2 roky mi připadá málo).

jurajjuraj*
hodnocení

1x

je tam dost mista, nemusi to byt prece v predvyplnenych kolonkach, staci napsat nekde na volne misto k tomu razitko a je hotove

pripadne koupit dalsi, u skodovky jde, kdysi stala 80,-, jak u jiynch automobilek nevim

Pokud může být knížka neznačková, tak můj servisák mně ji dal zadarmo.

castor
hodnocení

Kupuje se třeba v autorizovaném servise? Na internetu jsem na to zatím nenarazil (u Citroënu).

jurajjuraj*

u citroenu nevim, ale u skodovky slo koupit , par let zpet stala 80,-, ted uz maji elektronicke servisky ale papirove urcite pujde koupit taky

na zapisovani vam bohate staci univerzalni serviska, kdysi byly napr. v autokelly, staly snad 15,-

mnd®
hodnocení

1x

Buď koupit další SK,nebo okopírovat prázdné kolonky a listy normálně vložit do původní SK.Hlavně nehledejte problém tam kde není.Víte kolik aut se dá koupit s ,,čistou,, SK?

mnd®

Dá se koupit čistá univerzál za 32,-Kč s DPH.Ta knížka je stejně o ničem.Když jsem koupil auto,tak jsem stejně nechal udělat náplně,filtry apod. a nespoléhal se na knížku.Tam si může napsat kdo chce co chce.

castor
hodnocení

Mě jde o mojí potřebu, když bych to chtěl mít všechno, jak má být.

Nestačil by na to obyčejný linkovaný sešit?

Jak už bylo řečeno, vyprdni se na autorizovaný servis, zajdi do Auto Kelly anebo do nezávislého servisu a máš to za pár korun (nebo zadarmo). Nechápu, proč se na to sám nezeptáš libovolného servisáka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]