Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře golf 4

Od: domin* odpovědí: 2 změna:
Ahoj, nejdou otevrit zadni dvere zevnitr,zvenku jdou.. I central zamyka odemyka,,. Pojistka to není..zkousel jsem sundat tapec bylo vypadnuty lanko tak jsm nasadil a stale nic, zkousel jsem za nej zatahat a prasknute není, zdalo se mi ale takove moc velké, nevím auto jsem tak koupil.. Nejake rady jak dotahnout? Nebo proste rozebrat i ten plechovej kryt? Dekuji uz nevim co s tim/:D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vyhákni to lanko z vnitřní kliky a zatahni za samotný lanko jestli se otevře
Moh tam někdo nabastlit kapku delší lanko nebo je nak už vyběhanej zamek
Řešil sem neco obdobnýho na jedničkovy okte u řidiče a musel sem dat jinou mechaniku toho zamku ta stara byla vyběhana a prostě sem stim nedokazal nic udělat
Jinak 4ka golf oktavka 1 a pasat rok 96 až 2003 co vim maj ty zamky stejny
Pokud to budeš rozebirat tak odvrtat nejty vyndat okno sundat elektriku okolo a vyndat plech
Misto nejtú dát nýtovací matice s 6kou zavitem
Ted sem delal zamky na cely fábii taky železnej plech bože to bylo sprostech slov *smich*

domin*
hodnocení

Tyjo, tak to me nenapadlo to zkusit zavrit s sundanym tapcem a zatahat :D jo je s tim celkem sra*ní, díky za odpověď ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]