Nejste přihlášen/a.
V tom čištění sedaček mám celkem praxi, zejména u služebáku, kde přece jen k nějakému zneuctění čalounění občas dojde. Takže z praxe - všechny tyto pěnové a jiné čističe ve spreji jsou celkem k prdu, účinek minimální. Pokud chci skutečně pořádně vyčistit sedačky, vytáhnu mokrý vysavač, prastarý Eta Neptun, trochu Exteronu do vody a za chvíli je to vyčištěný. Vytápění to nevadí, jednak je to odolné vůči vlhkosti a jednak tím, že to rovnou vysávám, nedostává se voda do hloubky.
Já používám pěnový čistič na čalounění / autosedačky (coyote případně carlson). Občas je potřeba to vyčistit 2x.
Když sem nastříkal moc pěny a nebyl prostor pro pořádný vyschnutí (slunce), tak mi to tam taky udělalo flek..
nastříkat pěnu, nechat chvílu působit, a vlhkým hadříkem setřít.. Případně přečíst návod.
Mám velice dobrou zkušenost s tímto přípravkem. Beru jím hlavně k vůli cenně stropní panel, který je velice choulostivý.
Pokud je sedadlo špinavé, tak každý přípravek rozpustí nejen tvojí skvrnu, ale i tu zašlou špínu, která je po celé ploše a nebyla tolik vidět = velice čistý ostrůvek (flíček).
Mají ho v Globusu, OBI, Alze, na některých benzínkách,atd...
Ten žlutý kartáček doporušuji nepoužívat. Je velice hrubý. Lepší je vzít si ručník (froté) nebo hadr na okna s mikrovláknem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.