Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máme Citroen C3 a poslední dobou máme problém s vybíjením baterie. Denně jezdím s autem 50 km a bez potíží. Pokud však auto zůstane stát více než den, je baterie kaput. Vyměněný je cca před 2 měsíci alternátor, nová baterie a problém stále stejný. Můžete mi prosím někdo poradit. Děkuji
Jen taková příhoda ye života...
Kolega měl (s jiným autem) velmi podobný problém a nemohl příjít mnoho dnů na to, čím je to způsobeno.
A když jednou přijel v noci do garáže, zaparkoval auto a odcházel, všiml si, že z kufru cosi prosvítá.. V kufru byl špatný koncový spínač..a stále svítila žárovka, takže baterie se vybila..
Nevím zda je to Váš případ, ale podobné věci bych si prověřil.
Autorádio je originál, světlo v kufru už jsme několikrát testovali a stále stejný problém...Mám v zapalovači palec, který mi ukatuje stav napětí na baterii a při jízdě dobíjecí napětí.Pokud se jezdí denně je vše OK. O víkendu stalo auto od pátku večera do neděle dopoledne a když jsem přišel, nefungoval centrál a už jsem věděl, že je bateie vybitá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.