Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké rodinné auto do 300 000 Kc

Od: pvel odpovědí: 5 změna:
Potřebuji poradit, jaké rodinné auto do 300 000 Kč, najetí do 30 000 Kč.
Zatím vybírám mezi Ford Focus, Opel Astra, Hyundai i30 vše v kombi. Nechci motor 1.0. Budu rad, když mi napíšete vaše názory. Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

prosím jen ne opla zafiru katastrofalní elektroinstalace a ruzné problémy co neumí nikdo vyřešit

hodnocení

2x

Ten nájezd do 30 tkm bude při výběru dost limitující. To už radši kupte novou Dacii Logan MCV a možná ještě ušetříte.

bublinaunosu
hodnocení

2x

Když pro rodinu,tak nové auto.Třeba Fiat Tipo sedan nebo kombi,Peugeot 301...

hodnocení

1x
Když rodinný, tak raději MPV. Zafira, Touran...

hodnocení

1x

Pět let starý Ford Connect se za ty peníze pořídit dá... Začal jsem s ním jezdit a uchvátilo mě, jak na dodávku drží stopu v zatáčkách při svižnější jízdě. Líné to taky není. Ještě se zítra podívám do techničáku, co je to za motorizace. Jako dodinné auto si to dovedu představit. Zadní dveře odsuvné, a nemusí se do něj sedat jak do sporťáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]