Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto nechce nastartovat

Od: glopp odpovědí: 8 změna:
Zdravím, potřeboval bych poradit zda nevíte co dělat. Mám BMW 325d 145kw rok 2009. Při jízdě se auto vyplo, zajel jsem ke krajnici a auto nechtělo naskočit. Točilo se ale nenaskočilo. Poté se rozsvítila kontrolou motoru a dále kontrolka návštěvy servisu. Přitom auto jelo úplně bez problému a z ničeho nic tohle. Nevíte jaký by mohl byt problém?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dnešní moderní automobil je složitější než kosmická loď... Problém může být velmi složitý, nebo naopak jednoduchý, ale v každém případě je to na řešení pro někoho více zdatného, kdo se zabývá diagnostikou automobilů...

Prostě není to jenom žárovka ... Jak si mnoho lidí myslí...

eman
hodnocení

3x
Nevíme. Zkuste navštívit autoservis, tam to obvykle zjistí.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

problem je jasny , je to pokazene

divim se ze nekteri lide zvladnou ridit auto kdyz clovek cte jejich dotazy

glopp
hodnocení

Napsal jsem sem dotaz ze slušnosti s tím, ze mi někdo dokáže poradit. Jestli chceš komentovat takovým způsobem vynech můj vloženy dotaz. Díky.

Na diagnostiku auto vyplo a pak točilo a nechytlo se víc radit nedá. Dle popisu nezvládnete opravu.

Max. změřte napětí baterky a očistěte její svorky.

Dále kontrola pojistek a relé.

Nebylo by špatné otestovat palivové čerpadlo.

jurajjuraj*

a co cekas? to neni stara 120 kde ti na opravu stacily kleste, dneska si bez diagnostiky ani neprdnes

olinl
hodnocení

1x

Jak radí ostatní-napíchnout na diagnostiku. Zkus se poptat případně i zde: bmw-club.cz/... (pro vložení dotazu se musíš registrovat a poté přihlásit).

hodnocení

0x

Kontrolka návštěvy servisu - nehlásila náhodou už dřív? U těchhle aut se nevyplatí to ignorovat, pokud se po dosažení předepsaných km neudělá servis a hlavně "nevynuluje budík" , zůstane stát ...(např. výměna oleje bez vynulování servisního počitadla)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]