Když máte leštičku například průměr kotouče 25cm a máte tvrdý vosk v konzervě, která má průměr třeba 8cm, jak tento vosk nanášíte? Nebo jsou leštičky vhodné pouze pro vosky, které se vytlačují z tuby a podobných obalů?
Vosk se nenanasi na lesticku, ale na karoserii. Bud penovym aplikatorem, nebo lepe holyma rukama. Lesti se az po zavadnuti. A doporucuju, pokud o tom nemate vubec zadne znalosti, nejdriv nakoukat jak spravne lestit, nebo to delat rucne. Jinak si taky muzete hezky poskodit lak.
Jaka mastnota? Samozrejme se predpoklada, ze clovek nebude mit ruce od vyjeteho oleje, kdyz si lesti auto. A vosk je mastny uz z principu. Jde o auto, ne o operaci mozku..
Podle toho videa leštička ani není potřeba. To jsem tím v podstatě myslel, že když vosk nemůžu nanést leštičkou, ale ručně, tak ta leštička v podstate k ničemu není.
jendad
Nářadí ulehčuje práci (nenadřete se) . A věřte že při leštění se zahřejete.
re4zon
Jenze nanaseni a lesteni jsou dve rozdilne veci. Vosk se rukama nebo aplikatorem nanese, necha zavadnout a pak rozlesti bud lestickou nebo rucne. Znovu opakuju to co na zacatku, pokud nevite jak na to, tak radsi lestete rucne. A jeste doplnim, ze smysl ma lesticka vzhledu flexy s regulaci otacek. Takove ty obourucni vibracni hracky jsou uplne k nicemu.
Já myslel, že to tím hadříkem stejně nakonec vyleštim, protože ta leštička mi ten vosk jen roznese a přebytky musím odstranit hadříkem. Tak když vosk nesnáším rukama a pak rozetřu hadříkem moc nechápu výhodu leštičky.
re4zon
Tak to delate blbe nebo mate lesticku na prd. Vosk napatlat rukama v tenke vrstve, pockat 5-15 minut podle teploty a pak rozlestit lestickou. Jestli po tomhle zustavaji nejake prebytky, tak tu lesticku rovnou zahodte a lestete hadrem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.