dobrý večer, mám fabii 3 combi, všiml jsem si, že se třese mírně, zkontroloval jsem dotažením kol. Vozidlo má najeto 225 tis. Jezdím si s tím sám. Nikde jsem žadnou díru nevymlel. Auto se mírně třese jak kdyby byl drsný povrch, je to nejvíce znatelné v 80-90km/h, není rozdíl jestli je zařazená rychlost, nebo vyřazená. Může ty otřesy na rovné silnici znamenat špatný tlumič, popřípadě na co se zaměřit na podvozku. Dík. doplněno 12.06.20 22:29: volant nevibruje ale cele auto jak od motoru kdyby vibrovalo.. zdá se mi, že od přední nápravy. Ty vibrace se dají přirovnat jak kdyby motor se chvěl, vibroval, nebo jako když jsou lehce zvlněné brzdy.. ale když jede se více jak 120km/h není nic poznat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.