Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OI syčí posilovač

Od: wingman odpovědí: 2 změna:

Mám momentálně půjčenou jako náhradn auto Octavii I s motorem 1.9 diesel. Co je ale zajímavé, brzdy syčí. Přesněji řečeno, nejvíc to syčí po uvolnění brzdového pedálu, to je velice výrazný zvuk, ale syčí to i pak, pokud je brzdový pedál nesešlápnutý, po sešlápnutí zvuk zmizí. Auto však brzdí normálně.

Proto se ptám - je mi jasné, že je něco blbě na posilovači, protože tohle jsem ještě u žádného auta nezaznamenal. Může se to zvrtnout a vyrobit nějaký problém při brždění?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vypadá že je dírka na membráně v posilovači a jestli to vydrží?Může to střelit a budete hodně tlačit na pedál aby jste zabrzdil

bery*
hodnocení

2x
Setkal jsem se s tim u maminy O2 . Delala to od koupe v bazaru a az po 7 letech jsem to zacal zkoumat, kdyz jsem zpozoroval zhorseni. Pricina byly chybejici 2 ze 4 matic drzici celou sestavu posilovace s hlavnim valcem ke kastli (!). Takze se posilovac pri brzdeni uhybal do strany, tycka od pedalu se krizila a kolem to sycelo ... Jeste, ze ty zbyvajici 2 srouby to celou dobu udrzely ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]