Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivná kontrolka, špatný chod, dnes problém startovat

Od: rihamir odpovědí: 5 změna:
Ahoj,
koupil jsem si první auto, z bazaru. Po nájezdu cca 400km (celkem 150tis) mi začala občas svítit kontrolka motoru. Někdy svítí hned po startu, někdy během jízdy a zhasne, někdy vůbec. Do toho se mi zdá, že je auto línější, divně zabírá a tak. Na volnoběhu sebou i vibrovalo, ale jen jednu chvíli.
Dnes se k tomu přidalo podivné startování, vyšlo až na třeba třetí, čtvrtý pokus.
Nevíte, kde může být závada? Kolik by mohla stát oprava, výměna?
Vozidlo Ford Focus, 2007, 1.6.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejsem odborník na auta, ale podle toho jak byl položen dotaz, odpovím.

Závada může být od vybité baterie či vadného startéru až zanesené trysky atd...

Od toho se odvíjí cena opravy... od 1500,- za novou baterii až po cca 80.000 za GO motoru... *nevi*

hodnocení

2x

Jsou 2 možnosti, jak závadu odhalit. Věštecká koule a diagnostika. To první zařízení budete těžko shánět, to druhé by měl mít každý slušný servis.

mathew
hodnocení

1x

Nevím co tomu je, ale možná by to mohl vědět předchozí majitel a taky nejspíš bude znát cenu opravy, která asi nebude nejnižší, když to dal do bazaru.

hodnocení

1x

K popisu závady základní dotaz: V jakém stavu jsou svíčky? Kolik mají najeto?

Jinak určitě diagnostika, která možná odhalí, možná napoví.

eman
hodnocení

0x
Já myslím že je to rozbitý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]