Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypálena pojistka

Od: thomasss odpovědí: 7 změna:
Zdravím, koupil jsem golf 6 , bylo tam noname rádio, rozhodl jsem se, že si tam dám origo, montuji noname vem a šup zkrat, kolega co mi prodal auto neměl vůbec za izolované spoje, praskla pojistka v bloku obvodu u motoru, dal jsem novou a štává nejde do radia.. Kde může být problém, že by byl vypáleny obvod k radiu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Projdi v autě všechny pojistky počítam že najdeš ruplou ještě nákou
thomasss
hodnocení

Bohužel nenašel, jinak funguje vse
Tx 6ky to už je sama elektronika napadá mi jestli to nak neblokuje komfortní jednotka skus to načíst diagem popřípadě smazat chyby
Jinak v vtom konektoru musíš najít stálé napětí 12V a napětí 12V po zapnutí klíčku
Nejlíp se to hledá žarovkovou zkoušečkou svítí je tam nesvítí problém

hodnocení

0x

Jaká pojistka "v bloku obvodu u motoru"? Jaký "vypálený obvod k rádiu"? Nerozumím tvému dotazu.

Je třeba vzít měřicí přístroj, k tomu nejlépe schéma elektroinstalace (ale jde to i bez něj) a od rádia zpátka měřit, kde se ti napájecí napětí "ztrácí". Zrovna tak proměřit napájecí vedení k autorádiu na zkrat. To je asi jediný rozumný postup, jak se k něčemu dobrat.

Navíc rádio může mít ještě vlastní pojistku buď na kabelu nebo na zadní straně rádia. Pokud je tam, je zdravá?

thomasss
hodnocení

Příčina nalezena, omylem jsem dal pojistku do f11 místo F8.. Už funguje

mak*
hodnocení

0x

Asi to nebyla jediná pojistka v obvodu, hledejte další vypálenou.

Přečti si celé vlákno, ne jen dotaz. Píšeš voloviny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]