Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - začala mi chcípat při jízdě

Od: francis* odpovědí: 4 změna:

Mám felicii 1,3 MPi a začala mi chcípat při jízdě ,když sešlápnu spojku a pustím plyn , tak otáčky motoru klesají a klasají až motor zhasne . Ne vždy jen občas , ale motor se chová pořád velmi divně . Volnoběžné otáčky se občas pohybují velmi nízko.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

3x

Dobrý den.Je mi divné,že tu ještě nikdo nezmínil možnou závadu na snímači otáček.Taky poměrně častá závada.Cena snímače cca 300,-kč.Já sám jsem byl také nedávno nucený jej vyměnit-měl jsem stejné příčiny.

perda*
hodnocení

2x

Problémy s otáčkami často u Felicií způsobuje škrtící klapka. Zkus klapku vyčistit.

Zde je návod přístupný po registraci: forum.skodahome.c/...

fifam*
hodnocení

2x

když nepomůže škrtící klapka tak by to mohla být lambda skus ji odpojit a motor poběží v nouzovém režimu pokud pujde v pohodě tak je špatná lambda sonda měl jsem stejný problém a tohle mě poradil mechanik škoda je to bezpečný způsob jak to zjistit. Nová lambda bosch stojí asi 1500.

francis*
hodnocení

Dík . Škrtící klapku jsem zkoušel a nepomohlo to . A ta lambda nedá se nějak proměřit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]