Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prskani v radiu

Od: rundos odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, vyměnil starou činu za novou činu, nové rádio chytá až moc stanic, ale problém je, že při jízdě, stanice prskani sem tam, nevíte kde je problém, mezi rádiem a anténou mám zapojeny zesilovač na anténu plus na modrý kabel ant. Jinak rádio hraje parádně, je to jen při stanicích, zkusím ještě konektory, ale jinak už nevím. Origo neprska, stará Čína taky ne a nová pořád.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Může to být rušení od některého elektrického komponentu v motoru. Typicky svíčky - fajfky ale cokoli jiného třeba dráty od altíku. Staré radio mohlo mít lip řešené ukostření a proto neprskalo. Zkus pustit radio v mobilu, jestli musí mít sluchátka tak je omotej okolo mobilu a tím obejdi motor jestli to někde bude prskat taky, tak znáš příčinu.

hodnocení

0x

Zkus ze zapalovače vytáhnout nabíječku (na mobil).

rundos
hodnocení

To mi dělalo u minulého :) teď tam nic nemam

hodnocení

0x

Problém je to čínské rádio. Reklamujte nebo zahoďte. Hodně se stává, že udělají špatný kus a odfláknou odrušení nebo při osazování něco zadrbou.

Přece nebudete jezdit na flinstouny bez zapalování a alternátoru :-D.

xenofob
hodnocení

0x

ja bych to vyhodil a nahradil jiným činskym radiem značky kenwood, to nejprimitivnejsi jsem sehnal za 2 litry , bohužel už ma funkci pro parovani se 2 chytrymi mobily, model ktery to nemel stal 1700 alůe byl beznadejne vyprodan

s jinymi lepsimi nez OEM repraky hraje moc pekne

Já bych dal JVC japonce.

rundos
hodnocení

Zjistil jsem jiný poznatek a to babo rád, já toho Číňana radši vyhodím... Rádio prska zvednu kufr neprska, zavřu kufr prska, mám anténu ve dveřích. Že bych jezdil s otevřeným kufrem

rundos
hodnocení

0x
a ted mam jeste zajimavejsi poznatek,kdyz necham kufr zavreny a vzdalim se od auta,radio hraje normalne jak se priblizim zacne prskat ..asi na me alergicke a ja uz na nej
Tak to je jako zápletka do humoristického románu. Jezdit s otevřeným kufrem a policajtům vysvětlovat, že to tak musíš mít aby rádio hrálo :)
Ale když na to půjdeš rozumem... Do kufru vedou kabely k zámku, třetímu brzdovému světlu a pod. A za tím bych hledal jádro pudla. Třeba majitelé Citroenu c4.by ti mohli vyprávět jak dopadne snaha výrobce, nacpat deset drátků a trubičku ostřikovače do centimetrové průchodky. Polovina z nich už to opravovala a tu druhou to čeká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]