Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký ovladač světlometů Felicia

Od: fifam* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mam takový dotaz vlastním felicii a je pravidlem že asi každý rok měním kapalinové ovládání náklonu světel,na internetu jsem našel že je možné předělat na motorky z Fabie (po úpravě) ty už mám ale nemám ovládání šlo by použít z jiného auta k motorkům z té Fabie? Nikde o tom nepíší všube jsou jen zapojení a úpravy Díky za odp. Fifam

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahojky já jsem použil ovládání z fabie a zrovna jsem využil i reostat na osvětlení palubky. Podívej se na forum felicie je tam o tom dost. feliciaklub.cz/...

hodnocení

0x

Na mojí feldě jsem také měnil, musel jsem, i když jsem tu změnu nastavení za deset let nepotřeboval. Na STK kontrolovali i to, jak funguje. A pokud je technik naučený šáhnout u Felície na to obvyklé místo a nenajde tam to ovládání originál, může z toho být problém : ovládání z Fabie neschválené do Felície.

Toto ovládání z fabie mám na stejném místě jako má felicie, díl co drží ovladač je upraven dle ovladače. Na STK *smich* bez problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]